Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Βουλή: Του θίξανε τον Χίτλερ και άρχισε τα νταηλίκια ο Λαγός [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα ακόμα σόου έδωσε η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή στη σημερινή συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίο, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γιάννη Λαγό.....
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής προκάλεσε τους βουλευτές του ΚΚΕ αναφερόμενος στην υπόθεση πώλησης του ραδιοφωνικού σταθμού 902, και όταν αυτοί όρθιοι διαμαρτυρήθηκαν κινήθηκε προς το μέρος τους, με τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο να τον επαναφέρει σε τάξη.
Η αρχή έγινε όταν ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε στο 1989 και στο σκάνδαλο Siemens και από τα έδρανα του ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος του υπενθύμισε ότι η γερμανική εταιρεία χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ. Ανταπαντώντας ο Λαγός  είπε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να μιλά αν δεν δεχθεί έλεγχο στα οικονομικά του και να πει σε ποια offshore πούλησε τον 902.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ, που αποχωρούσαν μετά την ομιλία Παφίλη, επέστρεψαν και όρθιοι διαμαρτύρονταν με επικεφαλής τον Νίκο Καραθασόπουλο. Οι διαμαρτυρίες τους όμως δεν ήταν αρκετές για να ανακόψουν τις προκλήσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή, που ειρωνεύτηκε στη συνέχεια το κόμμα λέγοντας «9,5% στη Β' Πειραιά, δεν πήγατε καλά εκεί σύντροφοι».
Οι βουλευτές του ΚΚΕ φώναζαν «φονιάδες» και «εσύ που μιλάς τώρα είσαι ο δολοφόνος», με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έχουν σηκωθεί και να φωνάζουν επίσης. Κάποια στιγμή ο Λαγός κινήθηκε από το βήμα και το εγκατέλειψε κάνοντας 4-5 βήματα προς το ΚΚΕ, αλλά παρέμεινε τελικά στο χώρο του.
Μέρος στη «σύρραξη» πήραν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης φώναζε στους χρυσαυγίτες «εσείς που πουλάτε προστασία στα νυχτερινά κέντρα», ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός πλησίασε τον χρυσαυγίτη βουλευτή.
Η ένταση συνεχίσθηκε παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις του Γιώργου Βαρεμένου, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί για πέντε λεπτά και να κληθεί ο φρούραρχος της Βουλής.
Η συνεδρίαση εντέλει  επαναλήφθηκε και ο Λαγός συνέχισε χωρίς να προκαλέσει ξανά.


tvxs

13 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΨΑΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρέ ..ξεκινάτε ..τι κάθεστε ? Γράψτε κάτι...να σπάσουμε πλάκα και σήμερα..
    Εκείνος που έγραφε συνέχεια ... "΄Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες " τα γράφει ωραία .Αλήθεια που χάθηκες εσύ ?
    Αμ ο άλλος ο Παναγιώτης ..ναι βρέ ο Παναγιώτης ...πάει και αυτός ...Αμ και ο άλλος που ..αργεί συνέχεια να μπει εδώ αλλά άμα μπάινει ...δεν βγαίνει..
    Να η ευκαιρία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος με τον Παισιο που ειναι?

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΣΥ 3:59 ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ... ΑΑΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΩΡΑΙΟ ΧΟΜΠΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "΄Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ",Παναγιωτη,Π.Κ,Κ.Π,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΥΤΩΝ,Χ.Μ,Δημητρη,Σ.Κ,ΤΗΛΕΜΑΧΟ Κ,Σταθη ΚΛΠ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΝΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ..........

    Οσιος Παΐσιος: "Το ξανθό γένος θα κατέβει και θα εκπληρωθούν οι Προφητείες!


    Το Ξανθό γένος! Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία

    Τουρκική πρόκληση

    π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

    Εξαμίλια

    .π. Παΐσιος: «Εξαμιλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».

    Συνέπειες: 2 νησάκια καταλαμβάνονται

    Ολιγόμηνη πείνα στην Ελλάδα

    π. Παΐσιος: «το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι τούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».


    π. Παΐσιος: «Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.»


    Καταστροφή Τούρκων (διάλυση στα τρία)

    π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!»

    Κουρδικό – αρμενικό – ελληνικό κομμάτι

    π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

    Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους

    π. Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες). Αυτό το επιβεβαίωσε ο Γέροντας.


    Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

    π. Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»

    Προέλασή Ρώσων μέχρι Ιερουσαλήμ

    π. Παΐσιος: «Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».


    Τέλος α΄ ημιχρόνου – ανακωχή – Διαπραγματεύσεις – Δυνάμεις δύσης και άλλες ξεκινούν για Πόλη

    π. Παΐσιος: «Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…», «θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».


    Ουδετερότητα Ελλάδας –

    τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη

    Ελληνικός στρατός ξεκινάει για τη Πόλη και φθάνει στο τέλος των συμβάντων

    Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι ” στη μέση του δρόμου θα ΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο».

    Παράδοση Πόλης στους Έλληνες

    π. Παΐσιος: «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

    Αναγέννηση Ορθοδοξίας-Μεγάλωμα Ελλάδας

    π. Παΐσιος: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους.», «Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών.»
    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛα καλά μέχρι ώρας. Καλά πάει ο διάλογος...Τι άλλα νέα λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την φορολογια στο τσιπουρο τι ειπε ο γεροντας?
    Μ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΨΑΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΒΡΕ " Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" 11.20 ΚΑΙ 8.07? ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΡΜΕΓΑ ΛΑΓΟΥΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΑ ΧΕΛΩΝΕΣ
    ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ? ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο Σ.Β ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ? ΜΟΥ ΛΕΣ ?
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΡΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π....ΑΣ.
    Α ....... ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ.

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΤΗΛΕΜΑΧΕ Κ(;)!

      Διαγραφή
  8. ΤΗΛΕΜΑΧΕ Κ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BLOGER; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή