Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2016

Το Μονοπάτι Παρνασσού επανέρχεται δριμύτερο την ερχόμενη άνοιξη.    .....
       
          Οι αγώνες της διοργάνωσης για το 2016 θα γίνουν στην Αμφίκλεια,  το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στις 23-24/4 και με διοργανωτή πάντα τον αθλητικό σύλλογο
Διόνυσο Αμφίκλειας. 
Το πρόγραμμα των αγώνων σχεδιάζεται πλουσιότερο για να μπορέσει να ικανοποιήσει περισσότερους φίλους του βουνού.

Θα περιλαμβάνει το μεγάλο αγώνα των 24,2 χιλιομέτρων και 1620 μέτρων υψομετρικής ανάβασης που θα είναι για ακόμα μια χρονιά, αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning  και το  μικρό των 10,9 χιλιομέτρων και 790 μέτρων υψομετρικής ανάβασης. Στους γνωστούς αυτούς αγώνες θα προστεθεί και ένας άλλος 6 χιλιομέτρων, σε νέα διαδρομή, που προορίζεται για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους αγώνες βουνού. 
  
   
          Παράλληλα με τους ορεινούς αγώνες  που  θα γίνουν την Κυριακή, το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες δρόμου για παιδιά Δημοτικού. Ένας ακόμη νέος αγώνας θα μπει στο πρόγραμμα το Σάββατο και θα είναι ένα μικρό city trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας. Μια ευκαιρία για μικρούς (από 12 ετών) και μεγάλους να αγωνιστούν δίπλα στα πέτρινα αρχοντικά της Αμφίκλειας.
            Η προκήρυξη του αγώνα με αναλυτικές πληροφορίες
           αναμένεται τον Ιανουάριο ενώ οι εγγραφές για τους αγώνες θα
           ξεκινήσουν  την 1η Μαρτίου.          

Η  οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου