Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) .


Του Ορέστη  Τσάρκου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ  ΓΙΑ  ΣΠΑΣΙΜΟ  ΤΩΝ  capital controls? , ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ? ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ*  ΕΓΙΝΕ  Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ  ΑΠΟ  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΜ? ,  ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ , ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝ. ΒΟΜΒΕΣ ,  ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ  ΣΔΟΕ ΣΕ  ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ,  ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ...........

=Προσφέρουν "μηχανάκι" που σπάει τα capital controls έναντι προμήθειας

Ειδικά μηχανήματα που επιτρέπουν την απευθείας μεταφορά της είσπραξης σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, σπάζοντας έτσι τα capital controls, φέρονται να προτείνει εταιρία σε μαγαζάτορες ανά την Ελλάδα. Το θέμα αναδεικνύει με αναλυτικό ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών:
Τα capital controls ήρθαν για να μείνουν και μπορεί για τους περισσότερους από εμάς, που τα... capitals μας είναι από περιορισμένα έως ανύπαρκτα, το control να μη σημαίνει τίποτα, όμως κάποιοι που εξακολουθούν να βγάζουν χρήματα στην καθημαγμένη οικονομικά Ελλάδα ψάχνουν τρόπους να τα «σπάσουν».

Eναν τέτοιο τρόπο διαφημίζουν με το βαλιτσάκι τους ανά χείρας εμπορικοί αντιπρόσωποι που περιοδεύουν σε ταβέρνες, μπαρ και μικρομάγαζα, πουλώντας τους τη «μαγική κάρτα» που θα βγάλει το χρήμα χωρίς κανέναν έλεγχο στο Λουξεμβούργο.

Ο κύριος Μ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας των Συντακτών) έχει εστιατόριο σε τουριστικό θέρετρο της Αττικής. Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας τον επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες κι αφού έφαγε καλά ως πελάτης, του μίλησε... εμπιστευτικά για τη «μεγάλη ευκαιρία»...
                                                          



                                             ************************************

 =Σχέδιο δράσης για το μεταναστευτικό εξήγγειλε ο Τσίπρας - Στόχος η ταχύτερη αποφόρτιση των νησιών και η ταχύτερη δυνατή μετακίνηση τους από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα».

  


Το σχέδιο δρασης

«Αποφασίσαμε το διαρκή συντονισμό συναρμόδιων υπουργείων και υπουργών με επικεφαλής τον κ. Φλαμπουράρη και την κ. Χριστοδουλοπούλου» είπε, ενώ έθεσε ως άμεσο στόχο τη ταχύτερη δυνατή αποφόρτιση των νησιών.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «στόχος μας εναι η ενίσχυση των υποδομών πρώτης υποδοχής, οι ταχύρρυθμες διαδικασίες ταυτοποίησης προσφύγων, αλλά και η ταχύτερη δυνατή μετακίνηση τους από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα».

                      

                        *********************


=Υπόθεση «Plan B» Βαρουφάκη: Καμία παραβίαση στα ΑΦΜ λέει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

                     
Έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου που διενήργησαν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εσόδων, αποδείχθηκε, σύμφωνα με την Καθημερινή που επικαλείται αρμόδιες πηγές, πως δεν έχει υπάρξει παραβίαση στα ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών.

                

                             **********************

=ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ  ΒΟΜΒΑ *ΟΗΕ για πρόσφυγες: Πλήρες χάος στα ελληνικά νησιά - Frontex: Πάνω από 50.000 αφίξεις μεταναστών τον Ιούλιο


Η Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες καλεί την Ελλάδα να ελέγξει το «πλήρες χάος» στα νησιά, όπου έχουν αποβιβασθεί χιλιάδες μετανάστες, αλλά και τις χώρες της ΕΕ «να κάνουν περισσότερα για να μοιραστούν το βάρος που επωμίζεται η Ελλάδα, όπου 50.000 πρόσφυγες έφθασαν μόνο τον Ιούλιο»

                                      **************************


=BOMΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ


     
«Η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε οργανισμό χωρίς αίμα. Έχει γίνει ένας μηχανισμός επιβολής και όχι μια ένωση με κοινή φιλοδοξία»αναφέρει σε άρθρο του το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, καταδεικνύοντας έτσι το έλλειμμα δημοκρατίας που την χαρακτηρίζει και την ταχεία μετατροπή της σε ολοκληρωτικό μηχανισμό, με την Γερμανία να είναι ο επικεφαλής ως Δ' Ράιχ, επαναφέροντας μνήμες από την πρότερη προσπάθεια κυριαρχίας των Ναζί κατά τον Β' ΠΠ
Ο Βάλτερ Φουνκ, ο υπουργός Οικονομικών του Γ΄Ράιχ, του Α.Χίτλερ και ένας εκ των πιο σημαντικών θεωρητικών της εποχής γύρω από τα οικονομικά, ήταν από τους πρώτους που ανέπτυξαν την ιδέα της γερμανικής επιβολής στην Ευρώπη μέσω μιας νομισματικής ένωσης. 
Καίτοι διέγνωσε ευθύς εξαρχής πως το σχέδιο θα είναι περίπλοκο, λόγω της διαφοράς επιπέδου διαβίωσης σε διάφορες χώρες, εντούτοις μέσα του κυριαρχούσε η αισιοδοξία για την πραγμάτωση του σχεδίου.



                                                          *************************************************

=Το βίντεο-ντοκουμέντο της επίθεσης στους εφοριακούς στην Ρόδο: Δεν ντρέπεστε, γράφετε μεροκαματιάρηδες

Το βίντεο-ντοκουμέντο της επίθεσης στους εφοριακούς στην Ρόδο: Δεν ντρέπεστε, γράφετε μεροκαματιάρηδες

Στο πανηγύρι των Μαριτσών στη Ρόδο την περασμένη Τετάρτη σημειώθηκε το επεισόδιο με τρεις εφοριακούς που βρέθηκαν σε αντιπαράθεση με πολίτες.

Η τριμελής ομάδα των εφοριακών πραγματοποιούσε ελέγχους στο πανηγύρι για τυχόν παρανομίες και πρόστιμα, ωστόσο ο κόσμος αντέδρασε έντονα παρά την παρουσία δύο αστυνομικών.

Αρκετοί πολίτες άρχισαν να φωνάζουν με θυμό προς τους εφοριακούς «θέλετε να σβήσετε τα ήθη και τα έθιμα», «αυτά είναι κόλπα της Τρόικας», «δεν ντρέπεστε, μας βλέπεις και καλά καλά. Σκορπιστείτε να φύγετε», ακούγεται να λέει ένας άντρας στο βίντεο, καλώντας μάλιστα τους συμπολίτες του να πλακώσουν στο ξύλο τους εφοριακούς.
«Φύγετε. Έχουν εντολή να γράψουν τους ανθρώπους τους μεροκαματιάρηδες. Αυτοί κατέστρεψαν την χώρα», φωνάζει.

Τελικά το επεισόδιο έληξε όταν παρενέβησαν οι άνδρες της Αστυνομίας.



********************************************************************************************                                                    

  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΕΙΔΗΣΗ   ΚΑΠΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ...

*************************************************************************************************

=ΔΕΙΤΕ πως ήταν η Αθήνα πριν 2500 χρόνια!!! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…


akropoli

Η Whiskytree, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω απο τα εκπληκτικά εφέ της ταινίας Elysium σχεδίασε την Αθήνα του 5ου π.Χ αιώνα. Η λεπτομέρεια είναι τόσο φοβερή που χρησιμοποίησαν 1,62 δισεκατομμύρια στοιχεία.


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου