ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης μετά τις 20 Αυγούστου.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις η κυβερνητική ....
εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας είπε πως «ολοκληρώθηκε μία δύσκολη συνεδρίαση. Με ισχυρή όμως πλειοψηφία εγκρίθηκε η συμφωνία και αυτό είναι το πρώτο βήμα», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Eurogroup, ενώ έπεται η εκταμίευση της δόσης.
Αναφερόμενη στις εξελίξεις που σηματοδοτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είπε: «Είχαμε έναν αριθμό βουλευτών που επέλεξαν διαφορετική διαδρομή. Θα γίνουν όσα χρειάζεται να γίνουν ακολουθώντας τον κανονισμό και το Σύνταγμα», προαναγγέλοντας ψήφο εμπιστοσύνης.
Σημειώνεται ότι το μνημόνιο ψηφίστηκε όμως η κυβέρνηση έπεσε κάτω από το ψυχολογικό όριο των 120 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα 118 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «ναι», 32 «όχι», 11 δήλωσαν «παρών» και καταγράφηκε και μία αποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.