Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα.....

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Λουκέτο στο γραφείο του βάζει ο Άγιος Βασίλης

To γραφείο του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία κήρυξε πτώχευση, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει τους φόρους που όφειλε στο κράτος.....
έπειτα από μία μεγάλη πτώση που καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών από την Ρωσία –καθώς η χώρα πλήττεται από την ύφεση– οι οποίοι αποτελούσαν τους καλύτερους πελάτες του γραφείου.
Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάρμο Καρινιέμι εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εταιρεία, στην οποία εργάζονται περίπου 20 άνθρωποι, θα καταφέρει να αποφύγει το «λουκέτο», αν και οφείλει ποσό ύψους 200.000 στην εφορία.
«Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα να βρούμε τα χρήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο κ. Καρινιέμι, η επιχείρηση του οποίου προσφέρει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί κανείς με τον Άγιο Βασίλη έναντι αντιτίμου.
Το «Γραφείο του Άγιου Βασίλη», μία από τις πολλές επιχειρήσεις στη Λαπωνία με θέμα τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, δέχτηκε τουλάχιστον 300.000 επισκέπτες πέρυσι και είχε έσοδα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ.
Οι τουρίστες από την Ιαπωνία πήραν πλέον την θέση των Ρώσων ως οι καλύτεροι πελάτες, καθώς οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα για το ρόλο που διαδραμάτισε η Ρωσία στην ουκρανική κρίση και η μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχουν πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου