Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ ΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Κεραυνοί με φωτιές στην περιοχή της Κόμνηνας  και την πυροσβεστική να τρέχει να προλάβει τα χειρότερα.....

Το καλοκαιρινό μπουρίνι χτύπησε αρκετές περιοχές της Φθιώτιδας.
Αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν και πάλι, ενώ η ορατότητα ήταν περιορισμένη.
άστατος προβλέπεται ο καιρός και το Σάββατο.
Αναλυτικά ο καιρός από το meteo.
Βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Πελοπόννησο στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 21 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και από 22 έως 33 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση τα πελάγη μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριο 3 με 4 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως μετά το μεσημέρι, με βροχές κατά τόπους και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με πρόσκαιρη μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου