Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) .

Tου Ορέστη Τσάρκου
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΑΡΒΑΝΙΤΗ.-ΠΛΑΝ Β ΜΕ  ΕΝΤΟΛΗ  ΤΣΙΠΡΑ-  ΘΕΜΑΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ? -ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΜΕ  ΤΟ  "ΜΕΓΑ"?-  ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ  ΤΑΤΟΥΛΗ  ΑΠΟ  ΡΕΣΤΗ  ΚΑΙ  ΠΑΛΛΗ? -OI  ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΩΣΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.......



Εκνευρίστηκε ο πρωθυπουργός
Αρκετές είναι οι φορές που διαπληκτίστηκε ο Πρωθυπουργός με τον δημοσιογράφο, Κώστα Αρβανίτη, την ώρα της συνέντευξης στο Ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.
Οι δύο άνδρες διαφώνησαν αρκετά έντονα με τον Πρωθυπουργό, μέσα σε όσα ανέφερε, να λέει στον δημοσιογράφο πως “του τη βγαίνει από τα δεξιά”, κοινώς ότι χρησιμοποιεί επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος.
Οι τόνοι ανέβηκαν ξανά πριν από λίγα λεπτά, όταν η συζήτηση έφτασε στα κάγκελα της Βουλής. Τότε ο δημοσιογράφος εμφανώς απορημένος ρώτησε τον Πρωθυπουργό γιατί εξάπτεται και ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ “Γιατί εδώ νιώθω άνετα”

                                        ****************************

=ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ



   
Με μια ειλικρινή δήλωση η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη  παραδέχτηκε σήμερα  ότι το σχέδιο που κατάρτισε ο πρώην υπουργός των Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για να αντιμετωπίσει το capital control  το κλείσιμο των τραπεζών και εν τέλει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, καταρτίστηκε εν γνώση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ήταν σε απόλυτη σύμπνοια με την πολιτική της κυβέρνησης.
                         

                          ***************           

              =    ΘΕΜΑΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
1. «Αθώος» για τα στημένα ο Μαρινάκης
Απαλλακτική για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Τζιμπλάκη, σχετικά με την υπόθεση των «στημένων» του 2011. Η απόφαση δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα οδηγηθεί σε δίκη

2.Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

      
Αποφυλακίστηκε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

3.Χαλάρωση των περιοριστικών όρων του χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου ζητά ο αντεισαγγελέας Εφετών

Να αντικατασταθεί ο περιοριστικός όρος του κατ' οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο με αυτόν της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα προτείνει ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
                   

                      ****************

=Κατέβασε από το διαδίκτυο τα δελτία πριν το δημοψήφισμα το MEGA;

    


Κάτι ύποπτο φαίνεται να συμβαίνει με τα βίντεο των δελτίων ειδήσεων του MEGA, και συγκεκριμένα με αυτά που προβλήθηκαν στο διάστημα πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, τα οποία ένας χρήστης του διαδικτύου είτε δεν βρίσκει ή δυσκολεύεται να βρει στο webtv και στο κανάλι του σταθμού στο Υoutube.


                 ******

=Κατάθεση - φωτιά για δωροδοκία Τατούλη από Πάλλη και Ρέστη


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε "παρών" για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ, ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για υπόθεση δωροδοκίας.
Τον Π. Τατούλη ονοματίζει σε ένορκες καταθέσεις που δόθηκαν ενώπιον τριών εισαγγελικών λειτουργών (Ευγενία Κυβέλου, Ελένη Σίσκου, Χαράλαμπο Λακαφώση), ο 56χρονος αρχιτέκτονας – μηχανικός, Χαράλαμπος Στάικος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, ο εν λόγω μάρτυρας υποστηρίζει ότι ήταν παρών όταν ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, ο οποίος - κατά τον ίδιο - λειτουργούσε για λογαριασμό του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, δωροδόκησε με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ τον Π. Τατούλη.

                                            *******************************





Ένας χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει σε ποιες χώρες δρα το΄Ισλαμικό Κράτος, εκτός από το Ιράκ και τη Συρία που έχει εγκαθιδρύσει το χαλιφάτο του.
Συνολικά, τζιχαντιστικές οργανώσεις από 17 χώρες σε όλο τον πλανήτη έχουν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος. 


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου