ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - Ποδοσφαιρικά τμήματα του «Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ» Αμφίκλειας.


Παράλληλα με το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Αμφίκλεια με την φροντίδα του «Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», χώρεσαν αρμονικά  και οι αντίστοιχες συναντήσεις των παιδικών ποδοσφαιρικών τμημάτων του «Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ» Αμφίκλειας.....

Σε πνεύμα ομαδικό, αθλητικό, παιδευτικό και ακολούθως ποδοσφαιρικό, οι μικροί ποδοσφαιριστές με την άριστη καθοδήγηση που έχουν, αποκτούν μέσω του παιχνιδιού, εφόδια κυρίως για διάπλαση χαρακτήρων. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται είναι προφανής και έχει απήχηση με εγγραφές στο Σύλλογο παιδιών και από την ευρύτερη περιοχή. Στα οργανωτικά οι γονείς δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, δίνοντας έμμεσα ένα ακόμα χρήσιμο μάθημα στα παιδιά.
Δ.Ι.Κ. ΑμφίκλειαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.