Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Απάτη η απαγωγή του 14χρονου στις Λιβανάτες... Ποιος τη σκηνοθέτησε και γιατί;

Ήταν 22 Μαΐου όταν οι κάτοικοι των Λιβανατών αλλά και ολόκληρης της Φθιώτιδας ταράχθηκαν...
με την είδηση της απαγωγής ενός 14χρονου αγοριού.....

Το αγόρι είχε ξεκινήσει από το σπίτι του για να πάει στο φροντιστήριο, εκεί όμως δεν έφτασε ποτέ. Οι καθηγητές στο φροντιστήριο επικοινώνησαν με τη μητέρα του και την ενημέρωσαν για την απουσία του γιου της. Εκείνη τον πήρε αμέσως τηλέφωνο, ο 14χρονος όμως δεν απαντούσε. Μετά από αρκετές κλήσεις, απάντησε ένας άνδρας που μιλούσε ελληνικά και της είπε πως ο γιος της είχε πέσει θύμα απαγωγής και θα τον άφηναν ελεύθερο με λύτρα 12 χιλιάδες Ευρώ.

Η μητέρα ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και αμέσως στήθηκε επιχείρησε εντοπισμού του 14χρονου. Λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε από κάτοικο των Λιβανατών, λίγο έξω από το χωριό στη θέση Δεξαμενή.

Όπως είπε ο νεαρός στους αστυνομικούς λίγο αργότερα, κάποιος άγνωστος τον έχει σπρώξει με τη βία μέσα σε ένα βαν, και στην συνέχεια ο δράστης με έναν συνεργό του, τον έκαναν βόλτες κοντά στις Λιβανάτες. Άγνωστο για ποιο λόγο τον εγκατέλειψαν στην Δεξαμενή και εξαφανίστηκαν.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και περίπου ενάμιση μήνα μετά την εξιχνίασαν.

Απαγωγείς δεν υπήρξαν ποτέ. Εγκέφαλος της ιστορίας που περιγράψαμε πιο πάνω ήταν ο ίδιος ο 14χρονος με δύο φίλους του. Όπως ο ίδιος ομολόγησε σκηνοθέτησε την απαγωγή του προκειμένου να εξασφαλίσει από τον οικογένειά του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο μαζί με τους φίλους του θα διέθετε σε αγορές.

Ωστόσο το μετάνιωσε και εμφανίστηκε, δίνοντας τέλος στην ιστορία...

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου