Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!


Γράφει ο υστερικός τηλε-βιβλιοπώλης

Θα ήθελα να απευθυνθώ στην τελευταία ικμάδα δύναμης αλλά και λογικής που θα πρέπει να χαρακτηρίζει έναν Πολίτη ....


Θέλω λοιπόν να θέσω το ερώτημα στους αναγνώστες σου, ποιους τελικά εξυπηρετεί η τρομολαγνεία, η τρομοκρατία, η διάδοση ψευδών και ανυπόστατων φημών και τελικά οι αυτο-εκπληρούμενες προφητείες των διαπρύσιων κηρύκων της καταστροφής και της εσχατολογίας;
Επί πέντε και πλέον χρόνια ο Ελληνικός Λαός βομβαρδίζεται ανηλεώς με ένα τοξικό κοκτέιλ φόβου και τρόμου, που όμοιο του δεν πρέπει να έχει καταγραφεί στη σύγχρονη ιστορία των Εθνών. Ποιο είναι λοιπόν το μεγάλο κακό που έπραξε ο Ελληνικός Λαός, για να αξίζει να του "πηδάνε" νυχθημερόν εξωχώριοι και - κυρίως εγχώριοι - Θεσμοί (δανειστές, ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα κλπ.) το Mυαλό και την ίδια τη Ζωή τη δική του, της Οικογένειας του, των Συμπολιτών του;
Επειδή έζησε πάνω από τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του, επειδή πήρε το δρόμο που Αυτοί του έδειξαν, δηλαδή της υπερκατανάλωσης και της επίπλαστης ευμάρειας, για αυτό υποθέτω. Να θυμίσω όμως ποιοι ήταν αυτοί που μιλούσαν για "σύγκλιση μισθών με τον ευρωπαϊκό μέσο μισθό", "ισχυρή Ελλάδα", "εκσυγχρονισμό της κοινωνίας", "ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω του φθηνού δανεισμού" και άλλα λοιπά φληναφήματα και μεγαλοστομίες;
Μήπως είναι οι ίδιοι που σήμερα μετατράπηκαν σε κήνσορες και εισαγγελείς κατά του Ελληνικού Λαού, μήπως είναι αυτοί που κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις υποστήριξης της "ευρωπαϊκής πορείας" πλήρως συντεταγμένοι με τα συμφέροντα των δανειστών, κοινώς είναι οι ίδιοι που στο μεγάλο Πάρτι που είχε στηθεί επί δεκαετίες στη Χώρα μας, είχαν καταλάβει λαμπρή και περίοπτη θέση και απολάμβαναν τη μερίδα του λέοντος.
Αυτοί οι ξεδιάντροποι και αναίσχυντοι γραικύλοι (Γεωργιάδης, Λοβέρδος) φθάνουν σήμερα με περίσσιο θράσος να απειλούν τη σημερινή εκλεγμένη Κυβέρνηση με Στρατοδικεία και εκτέλεση στο Γουδί.
Επειδή όμως ΟΛΟΙ γνωριζόμαστε στο Μικρό Χωριό που λέγεται Ελλάδα, αποτελεί τρισμέγιστη Ύβρη και απύθμενη Αλαζονεία να παρουσιάζονται ως θιασώτες της συστημικής ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος και της ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας, οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια της. Να εμφανίζονται ως Σωτήρες αυτοί που αλυχτούν επί μήνες σε όλα τα "φιλόξενα" ΜΜΕ και προτρέπουν τον κοσμάκη να προβεί σε αναλήψεις των καταθέσεων του - η Δικαιοσύνη άραγε που κοιτάζει, βέβαια μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Χώρα έχει αναγορευτεί από τα βοθροκάναλα MEGA και ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης - παίζοντας το ύστατο χαρτί εκβιασμού - ως εντολοδόχοι ποιων ξένων fund άραγε; - και προσδοκώντας να σύρουν γονυπετή την ελληνική κυβέρνηση σε συμφωνία.
Αγαπητοί Συμπολίτες, είμαι σίγουρος ότι βαθιά μέσα μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και αντιλαμβανόμαστε ποιο είναι το διακύβευμα. Το πραγματικό στοίχημα δεν είναι το Ευρώ ούτε τα ΑΤΜ, αυτά είναι το μέσο εκβιασμού με τα οποία οι ξένοι και ντόπιοι συνεργάτες τους μας εκβιάζουν άγρια και ξεδιάντροπα επί χρόνια ολόκληρα.
Αν επικρατήσει η λογική και τα πιστεύω τους, οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες που ανέμιζαν οι φανατικοί οπαδοί των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Γερούν τις προάλλες στη Βουλή (αλήθεια τι σκατόψυχος και χρηματόδουλος πρέπει να είναι κάποιος, όταν μετράει την εθνική του επιβίωση με το χρήμα, ιδίως όταν αυτό το κάνει μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη !), θα τείνουν να μετατραπούν στα νέα εθνικά σύμβολα και τις σημαίες των Εθνών.
Η Ιστορία του κάθε Έθνους, που διαχρονικά συμπλέχτηκε μέσα από αιματηρές συγκρούσεις, αλλά και μεγάλες Συμμαχίες, Συνασπισμούς και μεγάλα Συγγνώμη, με σκοπό την άσκηση Πολιτικών προς όφελος των Λαών, θα μετατραπεί σε ένα δοσολόγιο δανειακής σύμβασης.
Είναι σαφές ότι η Πολιτική και ή άσκησή της, υποχωρεί άτακτα μπροστά στο Χρηματοπιστωτικό σύμπλεγμα, όπου Κράτη και Έθνη εμφανίζονται χρεωμένα και άρα πρόθυμα να υπακούν στα κελεύσματα και τις προσταγές που τους παραγγέλνουν. Είναι καιρός να δώσουμε τη μάχη ανάσχεσης αυτής της τάσης και να διατρανώσουμε ότι οι αριθμοί, τα νομίσματα, οι οικονομικές πολιτικές είναι για να υπηρετούν τους Ανθρώπους και όχι το αντίθετο!
Πραγματικά το πιστεύω και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στην μεγάλη πλειοψηφία των Συμπολιτών μου ότι θα τα καταφέρουμε, είτε με Ευρώ είτε με αθηναϊκές μνές. Όχι γιατί είμαστε κανένα περιούσιο Έθνος - μακρυά από εμένα αυτές οι μεγαλοστομίες, αυτά θα τα ακούσετε αποκλειστικά στις εκπομπές του υστερικού τηλεβιβλιοπώλη - αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι απλά πάθαμε και μάθαμε από τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Τόσο απλό είναι. Να μην φοβάστε κανέναν και τίποτε και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας!
Καλό Σ/Κ...

Για το Fimotro,

1 σχόλιο:

  1. ο λαος θα πρεπει καποια στιγμη να παρει την κατασταση στα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή