Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - Ανακοίνωση εγγραφής παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς για το 2015-2016

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής παιδιών για το σχολικό έτος 2015-2016, θα υποβάλλονται μέχρι 19 Ιουνίου 2015....

 Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο.
 Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
 α) Αίτηση και συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού. (δίνεται από τον Παιδικό Σταθμό).
 β) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
 γ) Βεβαίωση εργοδότη, για τον καθένα από τους γονείς, προκειμένου να πιστοποιείται ότι και οι δύο είναι εργαζόμενοι ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από Δ.Ο.Υ., αν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. δ) Μηχανογραφημένα ένσημα του τρέχοντος έτους και των δύο γονέων ή βεβαίωση ότι έχουν καταβληθεί οι εισφορές στον ασφαλιστικό φορέα εάν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία.
 ε) Αντίγραφο κάρτας Ο.Α.Ε.Δ., όταν κάποιος ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.
 στ) Βεβαίωση υγείας συμπληρωμένη από γιατρό, για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, καθώς και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης, πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης MANTOUX, κατά την κρίση του παιδιάτρου.
 ζ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους.
η) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, στον Παιδικό Σταθμό, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητο είναι το διαβατήριο και η άδεια παραμονής στη χώρα μας όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις. 
 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και στο Τμήμα Κοιν. Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημ. Υγείας (τηλ. 22653-50531).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου