Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σπείρα τσιγγάνων κλεφτών από τη Λαμία πιάστηκε μετά από καταδίωξη στο Παλαιοχώρι. Είχε ρημάξει στάβλους στη Μαριολάτα παίρνοντας ακόμη και ζώα.

Τέσσερεις τσιγγάνους κατοίκους της Καμυλόβρυσης Λαμίας έπιασαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Γραβιάς, σήμερα στη 1 και μισή το μεσημέρι.....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star Κεντρικής Ελλάδας, η σπείρα των τσιγγάνων είχε βολιδοσκοπήσει την περιοχή το περασμένο Σάββατο και είχε εντοπίσει 3 στάβλους στην ευρύτερη περιοχή της Μαριολάτας Φωκίδας από όπου πήρε και διάφορα αντικείμενα, σίδερα, μηχανήματα κτλ προκαλώντας μάλιστα και υλικές ζημιές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εκείνη την ώρα. Σήμερα όμως οι 4 κλέφτες βρέθηκαν και πάλι στη Μαριολάτα και άνοιξαν όλες τις εισόδους ενός στάβλου από όπου εκτός από τα μηχανήματα πήραν και ζώα. Για κακή τους τύχη ο ιδιοκτήτης έφτασε λίγα λεπτά μετά, είδε τις ροδιές στον δρόμο που μόλις είχε βρέξει, ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τσιγγάνων.
Μέσα σε λίγα λεπτά στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής και το ύποπτο αγροτικό βρέθηκε και ακινητοποιήθηκε στην διασταύρωση Παλαιοχωρίου. Μέσα στο αγροτικό επέβαιναν τέσσερεις νεαροί τσιγγάνοι κάτοικοι Καμηλόβρυσης Λαμίας ενώ στην καρότσα βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Οι δράστες κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Γραβιάς, ενώ οι 3 ιδιοκτήτες στάβλων ειδοποιήθηκαν για να καταθέσουν και να αναγνωρίσουν τα κλοπιμαία. 
lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου