Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ - Δίχως τέλος η βία στα ζώα

Γίναμε για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Γίναμε ξανά μάρτυρες σε απάνθρωπα και βάναυσα περιστατικά θανάτωσης και τραυματισμού από τα ανθρώπινα «ανώτερα» όντα.....

Μας ενημέρωσαν ότι προχθές κάποιοι ΄΄νταήδες΄΄στην Ποιλύδροσο, βασάνισαν δύο σκυλιά το ένα μάλιστα το εξαφάνισαν γιατί πιθανόν να μην άντεξε, το άλλο είναι σπασμένα πλευρά και πόδια.
Τα ζώα δεν ήταν καν αδέσποτα, ήταν φύλακες και φίλοι κτηνοτρόφων, οι οποίοι και θα προβούν σε καταγγελία στο ΑΤ Γραβιάς.


Πολύδροσος , ένα χωριό τουριστικό με φιλόξενους κατοίκους . Όμως η νοοτροπία μερικών μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω, θέλουν να το προβάλουν ως τρόπο φιλοξενίας;

Καταδικάζουμε τέτοιες απάνθρωπες ενέργειες και καλούμε όλους να στηρίζουν τις προσπάθειες παρατήρησης, συνεργατικής άμεσης βοήθειας και αναφοράς της οργανωμένης βαρβαρότητας απέναντι στα ζώα και τις ζωοκοινωνίες της πόλης και της υπαίθρου, σαν έκφραση συνηγορίας απέναντι σε αυτά. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η κακοποίηση υπάρχει και να περνούμε κατευθείαν στην πράξη. Πρέπει να ενημερώνουμε όλοι το κοινό ότι υπάρχουν νόμοι που επισύρουν ποινές για πράξεις κακοποίησης ζώου.


1 σχόλιο:

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή