ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Αν κάποιος έμπαινε ανυποψίαστος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “ΣΑΜΑΡΑΣ” στην Λαμία το Σαββατόβραδο 16.05.2015 ....
και έπεφτε πάνω σε αυτή την μεγάλη κοσμοπλημμύρα και τα πολλά ΜΜΕ, το πρώτο που θα υπέθετε και δικαιολογημένα, ότι κάπου εκεί δίνει συνέντευξη ο Βαρουφάκης!!!
Ο κόσμος όμως αυτός, με ιδιαίτερα έντονη την Αμφικλειώτικη παρουσία, παραβρέθηκε στην παρουσίαση δύο  ποιητικών συλλογών της ομοχώριάς του Μαρίας Σκουρολιάκου, σε ιδιαίτερα επιμελημένη έκδοση από την <ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ> α.ε.
Η άψογα οργανωμένη και συντονισμένη εκδήλωση, ντυμένη διακριτικά και με ανάλογα μουσικά κομμάτια και χάρη σε όλους τους πανάξιους συντελεστές  που αναφέρονται στην πρόσκληση αλλά και στην ίδια την ποιήτρια, προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων για το περιεχόμενο  των συγκεκριμένων εκδόσεων και προοιωνίζεται την καλή πορεία τους και από πλευράς κυκλοφορίας.
Πάντα επιτυχίες.   
Φωτογραφίες Δ. ΚαλπύρηςΦωτογραφίες Χ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.