Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Λαχειοφόρος αγορά για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015


Λαχειοφόρος αγορά για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015
Μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς…

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, οι εκδηλώσεις που πήραν το όνομά τους από τον γνωστό Αγιαθυμιώτη λογοτέχνη Γιάννη Σκαρίμπα, συνεπή στην κατ’ έτος συνάντησή τους με όσους τα έχουν αγαπήσει και τα περιμένουν, θα δώσουν και φέτος, για 21η συνεχή χρονιά,  το «παρών» στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Φωκίδας, από την 1η έως την 17η Αυγούστου, στην Αγία Ευθυμία.
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών «ο Άγιος Ευθύμιος», αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2015 και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα και οι πολίτες, αποφάσισε τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με συμβολική τιμή λαχνού. Θα κληρωθούν πολλά και καλά δώρα και η τιμή του λαχνού είναι μόλις 1€ ούτως ώστε να μπορούν να αγοράσουν όλοι. Δίνοντας από λίγα οι πολλοί μπορούμε να πετύχουμε αρκετά.

Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ να διατηρήσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Ενισχύστε τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου είτε αγοράζοντας λαχνούς, είτε προσφέροντας δώρα είτε και με τα δύο. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2103250354 και το e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου