Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου

Με αρκετές ώρες ηλιοφάνειας και με σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα κυλήσει και η Δευτέρα, όμως από το βράδυ στα δυτικότερα θα ξεκινήσουν βροχές......

Πιο αναλυτικά:
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπεται το πρωί αίθριος καιρός, το απόγευμα λίγες νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 30 βαθμούς.
Στη Θράκη προβλέπεται αίθριος και ζεστός καιρός. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 28 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θρακικό θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. 
Στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Το απόγευμα στα ορεινά θα σημειωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς.
 Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε λίγες νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Σποραδικές μπόρες θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ τη νύχτα στα νησιά του Ιονίου θα ξεκινήσουν βροχές. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα νησιά στους 25 και στα ηπειρωτικά στους 28 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Στην Πελοπόννησο αναμένεται ηλιοφάνεια και ευχάριστες θερμοκρασίες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 29 με 30 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. 
Στην Κρήτη θα έχουμε αίθριο καιρό και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες ο ουρανός θα είναι καθαρός. Οι άνεμοι στη Λήμνο θα πνέουν ανατολικοί 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα νησιά θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς. 
Στην Αττική αναμένεται ήλιος και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείχνουν στην Αθήνα 29 βαθμούς και στον Πειραιά 27 βαθμούς. 
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου