ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών στις    18   Μαϊου   2015,  ημέρα Δευτέρα    και ώρα  19.00΄ , με θέματα:....


 1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγητής: κ. Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).
 2. ΄Εγκριση επιβολής ανταποδοτικού τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων. (Εισηγητής: κ. Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).
 3. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος χρηματικού ποσού.(Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών).
 4. Έγκριση έκθεσης 1ου τριμήνου σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).
 5. Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών).
 6. Έγκριση 1ου  ΑΠΕ – 1ης συμπληρωματικής σύμβασης & 1ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ με κωδικό MIS 447983 (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).
 7. \"Εγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο \"ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ\" και υλοποίηση του έργου με ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.3669/2008 . (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δήμος, προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).
 8. Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού - παραλίας στις περιοχές Αγίου Μηνά και Βάλτου της Δ.Ε. Δεσφίνας. (Εισηγητής: κ. Νεκτάριος Μίχος, Αντιδήμαρχος.
 9. Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού - παραλίας στην περιοχή Αγίου Βασιλείου της Δ.Ε. Γαλαξιδίου.. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Νάκος, Αντιδήμαρχος
 10. Έγκριση εκμίσθωσης βοσκοτόπων Δ.Ε. Παρνασσού, για την θερινή περίοδο του έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Μολιώτης, Αντιδήμαρχος).
 11. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης στη θέση *ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ* Τοπικής Κοινότητας Καλοσκοπής. (Εισηγητής: κ. Μολιώτης, Αντιδήμαρχος).
 12. Επαναπροσδιορισμός Σχολικών Περιφερειών των Νηπιαγωγείων της Άμφισσας. (Εισηγητής: κ. Ανάργυρος Ζωμένος, Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΔΕΠ).
 13. Εξουσιοδότηση Δημάρχου Δελφών για την υπογραφή του Συμφώνου των Δημάρχων. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
 14. Ονομασία Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Ελαιώνα. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος).
 15. Τροποποίηση της αριθ. 11/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).                                                Η  Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου                                                                                                                                                   

                                           ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΙΛΑΛΑ - ΤΣΑΚΙΡΗ

6 σχόλια:

 1. Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ''ΟΙΚΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ΄΄ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΣ Γ.ΜΑΡΡΕ.
  Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΜΟΛΙΩΤΗ
  ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ?
  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ..14 Μαΐου 2015 - 7:13 μ.μ.

  Λάθος σε πληροφόρησαν Κε Διαχειριστά....Έχει αλλάξει η ημερήσια διάταξη.

  Ο κος Αντιδήμαρχος, ακούγωντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Σουβαλιωτών , εισηγείται την τακτοποίηση των παρακάτω πρόβλημάτων της Πολυδρόσου που χρήζουν άμεσης επίλυσης.
  Τα θέματα δε ΄που θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ε'ιναι
  1. Αμεσος καθαρισμός του Γηπέδου ,περίφραξη και απαραίτητες επισκευές.
  2.Οικονομική ενίσχυση του Α.Ο "Διαγόρας" καθώς και άμεση πρόσληψη προπονητή.
  3.Λειτουργία Αγροτικού Ιατρείου στην Πολύδροσο με γιατρούς τριών ειδικοτήτων ,αν όχι σε καθημερινή βάση τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα.
  4.Επαναλειτουργία απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο του Γυμνασίου.
  5.Επαναλειτουργία του Ταχυδρομείου σε κενό κτήριο του Δήμου που παραχωρείται άμεσα.
  6. Οικονομική ενίσχυση των υφισταμένων Συλλόγων καθώς και παραχώρηση Γραφείων.
  7. Επισκευή της οικίας Μαρρέ και μεταφορά εκεί του Λαογραφικού Μουσείου.Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου.
  8.Αποπεράτωση σε 7 ημέρες του κεντρικού δρόμου.
  9.Συγκέντρωση στη Δεξαμενή όλων των υδάτων απο τις πηγές του χωριού και διακοπή της λειτουργείας της γεώτρησης της Αγίας Ελεούσας που κοστίζει ιδιαίτερα.
  10. Αποκατάσταση των σοβαρών προβλημάτων με την ύδρευση και αποχέτευση της Πολυδρόσου.
  11.Καθημερινη αποκομιδή των σκουπιδιών ,που έχουν στην κυριολεξία πνίξει το χωριό.
  12.Καθαρισμός όλων των παράνομων χωματερών σε ποτάμια και βουνά , που είναι εστίες μόλυνσης.
  13.Μόνιμη εγκατάσταση στην Πολύδροσο Μπετονιέρας γεμάτης τσιμέντο για το άμεσο κλείσιμο κάθε καινούργιας λακούβας.
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ......................................................................................................................
  .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  12.Άμεση αποδοχή της δωρεάς Παπαστάμου προκειμένου στο μέχρι σήμερα "Ντύνει,Στολίζει,Νοικοκυρεύει"
  να λειτουργήσει τετραόροφο Εμπορικό Κέντρο με Καταστήματα Κινηματογράφους και Θέατρα!

  Σ.Β

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΞΕΡΟΛΑ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΤΙ? ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?14 Μαΐου 2015 - 11:46 μ.μ.

  Η Τήλος έμεινε χωρίς γιατρό - Παραιτήθηκε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο

  Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους του νησιού.
  Oπως δήλωσε η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά - Αλειφέρη, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε την παραίτησή του σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ η ίδια, που παραμένει στην θέση της (για την ώρα όπως είπε) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί το νησί έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ.Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΖΥΓΟΥ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ.!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ..ΤΙ? ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ?15 Μαΐου 2015 - 8:28 μ.μ.  Η διαμαρτυρία των κατοίκων της Τήλου αλλά και η παραίτηση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού λόγω της μη ύπαρξης μόνιμου γιατρού έφερε αποτελέσματα, αφού μετά τις αντιδράσεις υπηρεσία στο ιατρείο της Τήλου αναλαμβάνει από σήμερα το βράδυ γενικός γιατρός, ο οποίος μετακινήθηκε από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Πολυϊατρείο από τον Έμπωνα της Ρόδου.

  Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή, προγραμματική σύμβαση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τους Γιατρούς του Κόσμου με την οποία θα τοποθετηθεί στο Ιατρείο της Τήλου γενικός ιατρός με τριετή θητεία.

  Παράλληλα, εξετάζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα και οριστικά το πρόβλημα στελέχωσης του Ιατρείου της Τήλου με μόνιμο γιατρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.