Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Με αφορμή την Πρωταπριλιά και όχι μόνο.

Με αφορμή την Πρωταπριλιά αλλά και το μάταιο ξενύχτι στις 30.03.2015, μήπως πληροφορηθούμε κάτι συγκεκριμένο από την έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής. Φευ, οι ίδιες γενικότητες. Καλό μήνα..
ΔΙΚ
 


Αίσθηση έχει προκαλέσει η παρέμβαση της Άνγκελας Μέρκελ στην πολιτική ζωή της χώρας μας, αφού η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ευθέως πως η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμείνει στο ευρώ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δώσει άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ - που γίνεται δέκα ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου- και ζητάει έκτακτη συνάντηση όλων των πρωθυπουργών... και των προέδρων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά τις εκλογές, για να συζητηθεί το φλέγον θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.
Παρέμβαση έκανε και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προσφέρεται να φτιάξει γήπεδο της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ κάνει και τα εισιτήρια των οπαδών της ΑΕΚ για να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας τους, με την προϋπόθεση η Ελλάδα να παραχωρήσει στην Τουρκία δέκα ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ και συζήτησαν για το κούρεμα του χρέους της χώρας, το κούρεμα του γρασιδιού και τον κανονισμό του οφσάιντ, ενώ έπαιξαν και μονότερμα.
Μετά το τέλος της συνάντησης με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε πως θα γκρεμιστεί το γήπεδο του Ολυμπιακού.
Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ δήλωσαν πως, αν γκρεμιστεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, δεν θέλουν να αποκτήσει η ΑΕΚ γήπεδο και θα φυτέψουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, πορτοκαλιές, λεμονιές και κηπευτικά.
Μετά το γκρέμισμα του γηπέδου Καραϊσκάκη, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα παίζουν στις αλάνες, ώστε να ανακαλύψουμε πάλι τη χαμένη ομορφιά του ποδοσφαίρου.
(Πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας - και λίγο πριν τις εκλογές -, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται σαν οπαδοί. Εντυπωσιάζομαι με το μέγεθος της ηλιθιότητας των οπαδών που γίνονται δούλοι και στρατιωτάκια του κάθε Μελισσανίδη, του κάθε Μαρινάκη και του κάθε Αλαφούζου. Θέλουν και να αλλάξει η χώρα οι πανηλίθιοι κάφροι. )
 Εγραψε ο Pitsirikos


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου