Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Καθαρίζοντας τους δρόμους του χωριού μας

Η καθαριότητα είναι αρχοντιά
     Οι γυναίκες από παλιά έχοντας τον σημαντικότατο ρόλο ....
της νοικοκυράς φρόντιζαν πάντα να διατηρούν το σπίτι τους καθαρό προκειμένου να ζουν με την οικογένεια τους σ’ έναν όμορφο χώρο. Ιδιαίτερα την περίοδο κοντά στο Πάσχα η γενική καθαριότητα του σπιτιού αποτελούσε μια ιεροτελεστία. Όλες οι γυναίκες επιμελούνταν ιδιαίτερα τόσο την οικία τους όσο και την πόλη τους καθαρίζοντας τους δρόμους μπροστά από το σπίτι τους περιμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου.
   Καθαρίζουμε το σπίτι μας και συνεχίζουμε καθαρίζοντας τους δρόμους του χωριού μας γιατί ας μην ξεχνάμε, η καθαριότητα είναι αρχοντιά. Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών χρόνων ο σύλλογος γυναικών Πολυδρόσου καλεί όλες τις γυναίκες να βοηθήσουν να καθαρίσουμε τους δρόμους του χωριού μας ενόψει των γιορτινών αυτών ημερών.
   Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ. στο πάρκινγκ του χωριού.
 Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου

«Η ΕΣΤΙΑ»

4 σχόλια:

  1. Να βοηθήσουν είπαν και αυτές απ ότι μάθαμε αλλά.....δυστυχώς και πάλι μόνες τους ηταν ...Άφαντοι και οι άλλοι Σύλλογοι αλλά και κανένας άλλος Σουβαλιώτης......
    Μ'ονο για παχιές κουβέντες .
    Πρόεδρε και Αντιδήμαρχε εσεις πάντως το κάνατε το χρέος σας....ήσασταν τουλάχιστον .... νοερά εκεί
    Διακρίνω μήπως ένα φθόνο και μιά μιζέρια που τη βγάζουν κάποιοι διαρκως στη καμπούρα της έρμης της Σουβάλας? Α και για να μην ξεχνιόμαστε ..Σήμερα οι Δαδιώτες μας είπαν ότι κατα ομάδες φύτευαν λουλούδια και καθάριζαν τους δρόμους τους .
    ΑΥΤΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ SMS.ΦΘΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ...ΚΡΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΒΑΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΑΛΑΙΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .....ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή