Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Γερμανοί πολίτες στο πλευρό της Ελλάδας

Η διαπραγμάτευση έχει πάρει άσχημη τροπή. Η πολιτική ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα καθιστά την επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας ολοένα και πιο δύσκολη. .....


Αλλά τώρα ένα κίνημα υπέρ της Ελλάδας γεννιέται μέσα στη Γερμανία – και μπορούμε να το γιγαντώσουμε!

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα συναντήσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκλελ σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση. 

Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες που έχουν ήδη υπογράψει για να απαιτήσουμε απ’τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς. 

Όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, μέλη του Avaaz στο Βερολίνο θα οργανώσουν δράση-έκπληξη μπροστά απ’το κτήριο όπου θα συναντηθούν οι δύο αρχηγοί τραβώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης! Έχουμε 48 ώρες για να ακουστούμε - πρόσθεσε τη φωνή σου και μοιράσου το με τους πάντες.

Προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Άντζελα Μέρκελ και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:

Ως Έλληνες και Γερμανοί πολίτες σας ζητάμε να δείξτε αλληλεγγύη και να δώσετε ένα τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας. Κα Μέρκελ σας καλούμε να στηρίξετε την Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, να προσφέρει αξιοπρεπή περίθαλψη σε όλους τους πολίτες και καλή εκπαίδευση σε κάθε παιδί. Κ. Τσίπρα, σας ζητάμε να σχεδιάσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πάταξη της διαφθοράς, να φορολογήσετε τους ολιγάρχες και να φέρετε ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνους που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνεργαστείτε για να δώσετε λύση σε αυτή την κρίση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου