Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο Δήμος Δελφών προγραμματίζει τις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού για το τρέχον έτος

Στον προγραμματισμό των προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού προχώρησε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών για το τρέχον έτος.....
Το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ενώ να σημειωθεί πως οι θέσεις που θα ζητηθούν από το ΥΠΕΣ ανέρχονται στις 54 και αφορούν διάστημα 8 και 12 μηνών.
Με αυτές τις θέσεις πρόκειται να καλυφθούν ανάγκες στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, στα Δημοτικά Ωδεία, στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού. 

22 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας

Ο Δήμος Δελφών επιδιώκει να εγκριθούν από το ΥΠΕΣ συνολικά 22 προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη από τους ΚΑΠ  χρονικής διάρκειας 8 μηνών. 
Συγκεκριμένα θα ζητήσει: 
- Έναν (1) υπάλληλο ΤΕ Τεχνολόγων Δομικών Έργων  για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι  χρειάζεται η  ενίσχυση της Δ/νσης Περιβάλλοντος για την απασχόληση-επίβλεψη σε θέματα αποκατάστασης επεμβάσεων (βλαβών) σε ύδρευση, αποχέτευση (πεζοδρόμια-λακκούβες-μικροεπισκευές κλπ) 
- Πέντε (5) υπαλλήλους ΔΕ Οδηγών
- Δύο(2) υπαλλήλους ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
- Δεκατέσσερις (14) υπαλλήλους ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 
Στην σχετική εισήγηση όπως θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο επισημαίνεται ότι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι στο  Δήμο Δελφών το χρονικό διάστημα 2013-2014 δημοπρατήθηκε το έργο της  αποκομιδής απορριμμάτων σε 3 Δημοτικές Ενότητες με μηνιαίο κόστος και επιπλέον χρειάζεται και να λειτουργήσει η ανακύκλωση. Η διαδικασία αυτή ήταν ιδιαιτέρους υψηλού κόστους για το Δήμο και επιλέχθηκε να ακολουθηθεί η μέθοδος που ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των Δήμων, αυτό της προσλήψεις προσωπικού με οκτάμηνα. 

16 προσλήψεις για Ωδεία και Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού 
 
Επιπλέον ο Δήμος Δελφών προγραμματίζει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με κάλυψη δαπάνης υπό την μορφή αντιτίμου για τα Ωδεία και τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού που εκπονούνται κάθε χρόνο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. 
Συγκεκριμένα οι προσλήψεις αυτές έχουν ως εξής:
Για τα Δημοτικά Ωδεία: 
- 1 ΠΕ Καλλιτεχνικός Διευθυντής (Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας, Ιτέας)
- 3 ΔΕ Καθηγητής/τρια Κιθάρας (Δημοτικά Ωδεία 1Άμφισσας, 1Ιτέας και 1Άμφισσα & Ιτέα)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια προπαιδείας (ORF), αρμονίου και Καθηγητής/τρια ανωτέρων θεωρητικών (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια Βυζαντινής Μουσικής (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας και Ιτέας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια Πιάνου και Μονωδίας (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια πιάνου και Καθηγητής/τρια ανώτερων θεωρητικών (1 Δημοτικά Ωδεία Ιτέας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια Πιάνου (1 Δημοτικά Ωδεία Ιτέας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια Βιολιού (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας και Ιτέας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια  Παραδοσιακών οργάνων (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας και Ιτέας)
- 1 ΔΕ Καθηγητής/τρια Κρουστών (1 Δημοτικά Ωδεία Άμφισσας και Ιτέας)
Για το πρόγραμμα Άθληση για Όλους:
- 4 Καθηγητές/τριες Φυσικής Αγωγής 

2 προσλήψεις Γιατρού και Αρχιμουσικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

Παράλληλα ο Δήμος προτίθεται να προσλάβει δύο άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου με κάλυψη από τους ΚΑΠ χρονικής διάρκειας 12 μηνών. 
Πιο αναλυτικά:
- Ένα άτομο ΠΕ Ιατρών εργασίας 12μηνης διάρκειας με σύμβαση μίσθωσης έργου. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις περί προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων κατά την εργασία, προβλέπεται η απασχόληση ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας, οι ώρες απασχόλησης των οποίων καθορίζονται ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων στην επιχείρηση και το είδος της εργασίας. - Πρόσληψη ενός  ατόμου ΔΕ Αρχιμουσικών με σύμβαση μίσθωσης έργου 12μηνης διάρκειας για τις ανάγκες των Δημοτικών Φιλαρμονικών Δελφών & Γαλαξιδίου. Σημειώνεται ότι στον φορέα υπηρετούν μόνο δύο Αρχιμουσικοί (ΔΕ, ΤΕ) που δεν επαρκούν για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των Δημοτικών Φιλαρμονικών (Άμφισσας, Ιτέας, Δελφών, Γαλαξιδιού). 

14 προσλήψεις για τους Παιδικούς  Σταθμούς

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΣ σχετικά με τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2015, δίδεται η δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης των συμβάσεων ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο προγραμμάτων , όπως το «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».
Ο  Δήμος Δελφών  θα αιτηθεί την  ανανέωση των  συμβάσεων ορισμένου χρόνου για το 2015 και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό θα προβεί  σε νέα προκήρυξη των θέσεων  για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και  Επαγγελματικής Ζωής» και των αναγκών του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας,  όπου υπάγονται οι δομές των παιδικών σταθμών, σε περίπτωση παράτασης του ανωτέρω προγράμματος πέραν της 31-8-2015 για τις κάτωθι θέσεις και ειδικότητες:
- 1 ΠΕ Νηπιαγωγών       (υπηρετούντες)
- 6 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και ελλείψει  ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων (υπηρετούντες) 
- 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων  (υπηρετούντες)
- 4 ΥΕ 16 γενικών καθηκόντων     (υπηρετούντες)
Επιπλέον θα αιτηθεί την  πρόσληψη δύο (2) επί πλέον ατόμων ΥΕ Γενικών καθηκόντων με σύμβαση  ΙΔΟΧ προκειμένου να αντιμετωπιστούν  οι πρόσθετες ανάγκες των δημοτικών παιδικών σταθμών.
orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου