Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Απολογισμός 8ης Συνέλευσης - Νέα Συνέλευση 25/2

Πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. την 8η Συνέλευση.
Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, το ότι συνέπεσε με τις εξελίξεις και το συλλαλητήριο έπαιξε σίγουρα ρόλο. Επιλέξαμε την ημερομηνία αναμένοντας εξελίξεις από 15/2, αλλά ήρθαν νωρίτερα......

Ως προς το πρόγραμμα, ξεκινήσαμε με τις παρουσιάσεις τριών παραγωγών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας παρουσίασαν τη δραστηριότητά τους και τα προϊόντα τους. Μετά, έγινε σύντομος απολογισμός των διαθέσεων και των παράλληλων δράσεων. Ακολούθησε συζήτηση για το μέλλον, μέσα από την οποία καταλήξαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε άμεσα σε νέα Συνέλευση, η οποία θα έχει και χαρακτήρα επανίδρυσης της Κίνησης. Διότι η μειωμένη προσέλευση δεν επιτρέπει ούτε την ανανέωση της Συντονιστικής, πόσο μάλλον οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια.
Η νέα 9η Συνέλευση αποφασίστηκε για την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ., πάλι στον ίδιο χώρο,  στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. (Πλατεία Ελευθερίας 3, 4ος όροφος), με θέματα:
1.      Συνολικός απολογισμός όλων των δράσεων της Κίνησης.
2.      Αναγκαιότητα, προοπτικές συνέχισης και αναδιοργάνωση της Κίνησης.
Σε περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση της κίνησης, η ίδια η συνέλευση θα κρίνει και τον τρόπο οργάνωσής της (π.χ. νέα συντονιστική ομάδα, συμμετοχή εθελοντών κλπ).
Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της συνέλευσης η Συντονιστική Ομάδα θα προσπαθήσει να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους συμπολίτες που συμμετείχαν στις απευθείας διαθέσεις. Επίσης θα υπάρχει φόρμα δήλωσης συμμετοχής στη συνέλευση, που θα σημαίνει ταυτόχρονα και εγγραφή εθελοντή-μέλους (ουσιαστικά ιδρυτικού μέλους). Η φόρμα θα παραμένει ανοιχτή, ενώ εγγραφές εθελοντών-μελών θα μπορούν να γίνουν και στην ίδια τη συνέλευση.
Καλούμε τους συμπολίτες μας αυτή τη φορά να ανταποκριθούν για να συναποφασίσουμε πως θα συνεχίσουμε. Είναι φυσικό οι ευρύτερες εξελίξεις και δράσεις να μας απασχολούν όλους, αλλά ας ασχοληθούμε και με το μέλλον του Κίνησης. Απαιτείται η συμμετοχή στη Συντονιστική Ομάδα περισσότερων νέων μελών με ανάληψη ρόλων. Η εθελοντική συμμετοχή τις ημέρες των διαθέσεων είναι σημαντική και δείχνει ότι η θέληση να συνεχίσουμε υπάρχει, ας γίνει όμως κατανοητό ότι κάθε διάθεσης προηγείται ένας μήνας προετοιμασίας που απαιτεί τη συμμετοχή περισσότερων.
Ο στόχος που είχε τεθεί για επόμενη διάθεση το Σάββατο 7/3, βάσει όλων αυτών δεν είναι εφικτός. Η νέα διάθεση εξαρτάται από τις αποφάσεις της Συνέλευσης, θα ανακοινωθεί εγκαίρως αν γίνει.
Προς το παρόν, κάναμε πράξη όσα προγραμματίζαμε για αξιολόγηση των προϊόντων από τους αγοραστές. Ήδη προσφέρεται ηλεκτρονικά αυτή η δυνατότητα, μπορούν όσοι έχουν προμηθευτεί προϊόντα μέσω της Κίνησης, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρίσκεται πάντα στην αριστερή στήλη της αρχικής σελίδας, στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr
Στην ιστοσελίδα μας  υπάρχει συνεχώς και πλήρης ενημέρωση για την Κίνηση, εκεί είναι διαθέσιμες και οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου