Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Το ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (καιρού επιτρέποντος) θα λειτουργήσει σήμερα από τις 08:00-20:00

Εξαιρετική μέρα για χιονοδρομία η χθεσινή, με λιακάδα, μέτριο αλλά όχι ενοχλητικό αεράκι και καλοστρωμένες πίστες......
Η προσέλευση ήταν μεγάλη για καθημερινή, αφού οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο! Λειτούργησε εχθές για πρώτη φορά και η πίστα Νο6 αφού φέραμε όλο το φρέσκο χιόνι από τα πλαϊνά σημεία στην "ξυρισμένη" κορυφή, ενώ σήμερα θα λειτουργήσει επίσης για πρώτη φορά και η Σαχάρα!
Σήμερα Σάββατο, περιμένουμε εξίσου ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία ενώ το ΧΚΠ (καιρού επιτρέποντος) θα λειτουργήσει από τις 08:00-20:00.
 Μετά τις 16:00 θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι αναβατήρες Περικλής και Ηρακλής για χιονοδρομία με τις αντίστοιχες φωτισμένες πίστες.
 Οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος θα λειτουργούν για χιονοδρομία μέχρι τη δύση του ηλίου (περίπου στις 18:30). Και μετά μόνο για βόλτα.

ΣΗΜΕΡΑ καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής,  Ερμής (μόνο για σύνδεση), Ηνίοχος, Σαχάρα, Ήρα, Παν, baby 1 & baby 2.
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο4), Τηλέμαχος (Νο3), Βάκχος (Νο2, & Νο2β), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12),  Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α), Σαχάρα (Νο22), Περιφερειακή (Νο24),  baby 1 & baby 2.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -5°Cέως +2°Cενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.