Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το τσουχτερό κρύο όμως παραμένει. Για σήμερα αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ήλιο

Αν και πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, αν και δεκάδες σχολεία θα μείνουν κλειστά η εικόνα του καιρού, τουλάχιστον ως προς τον παγετό στις περισσότερες περιοχές τόσο στην Αττική όσο και τις κυκλάδες και την Κρήτη είναι λίγο καλύτερη. .....
τσουχτερό κρύο όμως παραμένει σε όλη τη χώρα με το θερμόμετρο τις πρωινές ώρες να δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν
Αν και τα ξημερώματα υπήρχε χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας η εικόνα είναι κάπως καλύτερη. Από το απόγευμα η κακοκαιρία υποχωρεί όμως μάλλον έρχεται και νέο κύμμα κακοκαιρίας από Δευτέρα.

Για σήμερα αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ήλιο, όμως και πάλι τη νύχτα η θερμοκρασία θα πέσει πολύ χαμηλά.
Η θερμοκρασία θα είναι από -12 έως 3 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -7 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 6 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -4 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από -2 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Στην Αττική η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και βορειοανατολικοί μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου