Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Οριακή η κατάσταση χιονιού στις πίστες

Ανοιξιάτικη ήταν η χθεσινή ημέρα με λιακάδα και ελαφρύ βοριαδάκι αλλά και ανοιξιάτικο χιόνι, παγωμένο το πρωί και μαλακό προς το μεσημέρι. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και λόγω των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας και για την οποία . η είσοδος στο χιονοδρομικό ήταν ελεύθερη (1 ευρώ) για όλα τα παιδιά κάτω των 18 ετών......
 Τα παιδιά λοιπόν που μας επισκέφτηκαν σήμερα ήταν πολλά είτε μαζί με το σχολείο τους είτε με τις οικογένειες τους.
Η κατάσταση του χιονιού στις πίστες εξακολουθεί να είναι οριακή γι αυτό και σας εφιστούμε την προσοχή σας για πέτρες που τυχόν υπάρχουν σε αυτές, κυρίως στην κορυφή και στα πολύ χαμηλά του βουνού.
Σήμερα Κυριακή κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας, με διάφορα happeningsόπως: αγώνες παράλληλου σλάλομ, ελκυθροδρομίες, κατασκευή χιονάνθρωπου, κατασκευή igloo, πάρτι με Dj. κ.λπ.



ΣΗΜΕΡΑ  θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Ηρακλής,  Ήρα, Παν, Πυθία, Ερμής, Ηνίοχος, baby 1 & baby 2
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2 & Νο2α), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία, Περιφερειακή, , baby 1  και baby 2.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  περιμένουμε ηλιοφάνεια και νεφώσεις. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +1°Cέως +5°Cενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι ΝΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στις 31/3/15. Από την 1 Απριλίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου