ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ: Ευχαριστούμε τον λαό της Φωκίδας που νίκησε τον Φόβο

Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Νομού Φωκίδας ευχαριστεί από τα βάθη τις καρδιάς της  όλους τους συμπατριώτες μας που εμπιστεύθηκαν ....
την συνέπεια των λόγων αλλά και των έργων του κινήματος των ΑΝ.ΕΛ. και του προέδρου τους Καμμένου Πάνου,  εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους ψηφίζοντας τον Συνδυασμό μας και δίνοντας παράλληλα το διττό  μήνυμα ,…της τιμωρίας στην πολιτική του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» αλλά και της απόταξης του φόβου που ήταν ριζωμένος επί δεκαετίες.
Οι εκλογές της 25η Ιανουαρίου έχουν ιστορική σημασία για το λαό μας.  Η χώρα μας αλλάζει Βιβλίο . 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στην ιδρυτική διακήρυξη τους  και παρά τον ανελέητο πόλεμο που υπέστησαν τα δύο τελευταία χρόνια στάθηκαν όρθιοι και είναι σήμερα ο ρυθμιστικός και σταθεροποιητικός παράγοντας και  θεματοφύλακας των ιδανικών της φυλής μας στην νέα κυβέρνηση με βασικό κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ .
Ο αγώνας δικαιώνεται . Όλοι μαζί, χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρέσεις καλούμαστε σήμερα να πραγματώσουμε την εντολή του εκλογικού σώματος για αποκατάσταση της δημοκρατίας της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και της Ελλάδος .

                                                                

                                                             ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.