Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται για τη Δευτέρα - Πτώση της θερμοκρασίας


Επιδείνωση του καιρού αναμένεται για τη Δευτέρα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Βαθμιαία θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 8 με 9 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.....
Αναλυτικά ο καιρός για την δευτέρα
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ημιορεινές περιοχές και καταιγίδες σε θαλάσσιες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων στις βορειότερες περιοχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ που από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε 9 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σημαντική πτώση από το απόγευμα.
MΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
ΑΝΕΜΟΙ: Στη Μακεδονία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργά το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στη Θράκη νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία 5 με 7 και το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις νοτιότερες περιοχές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιδουτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία απο΄τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σε περαιτέρω πτώση από το βράδυ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Το βράδυ χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Σε πτώση από το βράδυ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους έντονες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις το βράδυ στις βορειότερες περιοχές. Χιονοπτώσεις το βράδυ στις βορειότερες περιοχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 6 με 8 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 8 με 9 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα νότια από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 5 έως 10 βαθμούς. Σε περαιτέρω πτώση από το βράδυ.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν καταιγίδες και το βράδυ χιόνια στα γύρω ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Σημαντική πτώση από το απόγευμα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου