Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Με συννεφιές μπαίνει ο Δεκέμβριος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τη Θεσσαλία και βορειότερα, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά, και λίγα χιόνια στα ορεινότερα τμήματα της βόρειας χώρας, περιμένουμε 
τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014....
 Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τις μέγιστες τοπικά στην Πελοπόννησο να φτάνουν στους 24 βαθμούς, και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα βορειότερα τμήματα του Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ, και στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Συννεφιασμένο καιρό με πιθανότηα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πιθανόν παροδικά ισχυροί 6 μποφόρ.


Πηγή:meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου