ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 - Με προσωπικότητες που το έργο τους συνδέει τη Φωκίδα με το Πανελλήνιο

Κυκλοφορήθηκε και για το 2015 το ημερολόγιο των φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας, με εξώφυλλο ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό δάπεδο,... που ήρθε στο φως το 1989 και φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άμφισσας, και εικόνα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας (1963), στο χώρο που πρωτοστεγάστηκε (πλατεία Κεχαγιά). 
Περιλαμβάνει και φέτος δώδεκα προσωπικότητες που το έργο τους συνδέει τη Φωκίδα με το Πανελλήνιο. Η ιστορία, η πολιτική, η αρχαιολογία, η λαογραφία, οι εθνικοί αγώνες, η οικονομία, το θέατρο, ο κινηματογράφος κι ο ευεργετισμός με καταξιωμένους εκπροσώπους τους, απ’ τον Ανάργυρο Σιμόπουλο ως το Θόδωρο Αγγελόπουλο, έρχονται με τις αναφορές τους πάνω στο γραφείο να συντροφεύουν τον κάθε ενδιαφερόμενο για ταξίδια του νου την επικείμενη νέα χρονιά.
Το ημερολόγιο και η προσπάθεια των φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εξακολουθούν να στέλνουν τα σήματά τους και μετά την πάροδο του χρόνου για τον οποίο βγήκαν. Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας το ζητήσουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.