Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου, ....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ

Σε εξέλιξη η Κυριακάτικη 16/11/2014 [ώρα 13.00,] Γιορτή Τσίπουρου στον γειτονικό Μπράλο με εξασφαλισμένη την επιτυχία λόγω της πολύχρονης εμπειρίας (13η περίοδος) αλλά και της εξαιρετικής αυτοοργάνωσης,.... με μπροστάρη τον τοπικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, στο παραγωγικά ενεργό αυτές τις μέρες ΡΑΚΑΡΙΟ λίγα μέτρα μακρύτερα, βρίσκεται σε εξέλιξη με όλους τους κανόνες η απόσταξη τσίπουρου από τους λάτρεις του είδους. Το τερπνό συν το ωφέλιμο και βέβαια ένα άτυπο αλλά ουσιαστικό και ευχάριστο (σπάνιο αυτό τον καιρό) αντάμωμα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. 
Δ.Ι.Καλπύρης  Αμφίκλεια 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.