Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Έκανε πίσω ο Χρυσοχοΐδης στα διόδια!

Τι έχουν να πουν οι αιρετοί και οι φορείς της Φθιώτιδας για την συμπεριφορά του κ. Υπουργού απέναντι στους πολίτες της Φθιώτιδας;....

Ναι καλά ακούσατε. Ο κ. Υπουργός έκανε πίσω για τα διόδια. Αλλά ΟΧΙ στη Φθιώτιδα. Εμείς είμαστε οι καρπαζοεισπτράκτορες της όλης υπόθεσης.

Έτσι λοιπόν την ίδια ώρα, που στον ήδη υπερφορτωμένο νομό μας, χτίζονται νέα μετωπικά και πλευρικά διόδια, ο κ. Χρυσοχοΐδης, "παίρνει πίσω" σταθμούς διοδίων που ήταν να γίνουν σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport έγινε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του κ. Χρυσοχοΐδη με παράγοντες της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Δυτική Ελλάδα και ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι μετά από τις παρεμβάσεις που έγιναν από τους παράγοντες της περιοχής ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΟΔΙΩΝ, στο ύψος της περιοχής των Καμινίων Π.Ε. Αχαΐας.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Χρυσοχοίδης προκαλεί με τη στάση του και τις ενέργειές του, για μια ακόμη φορά τους πολίτες της Φθιώτιδας, ενώ δείχνει ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όλους τους φορείς και τους αιρετούς της περιοχής, Αυτοδιοικητικούς και Κοινοβουλευτικούς.

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου