Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

΄΄Ας είναι καλά η φύλαξη των πολιτικών μας΄΄

Περνώντας από το χωριό Μαριολάτα, εχθές το βράδυ μετά το τραγικό δυστύχημα, πρόσεξα πολλούς κατοίκους που είχαν βγει στο δρόμο.
Όλοι τους είχαν την ίδια άποψη.
΄΄Κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό΄΄.....

Δυστυχώς αυτό δεν το έλεγαν οι κάτοικοι της Μαριολάτας, το λένε και οι κάτοικοι όλων των γύρω χωριών και κυρίως εδώ στην Πολύδροσο.
Εμείς δεν θα κρίνουμε τα ακριβή αίτια ενός τραγικού δυστυχήματος.
Αυτό που γνωρίζουμε και το γνωρίζουν όλοι είναι ότι αυτοί που χρησιμοποιούν τα δίκυκλα είναι σχεδόν όλα  νεαρά παιδιά.
Τα περισσότερα τηρούν τους κανόνες που προβλέπονται για την οδήγηση ενός δικύκλου.
Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις που αφενός δημιουργούν πρόβλημα στους συγχωριανούς τους με τις χαλασμένες εξατμίσεις και την ανεξέλεγκτη οδήγηση αφετέρου θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή τρέχοντας με μεγάλες ταχύτητες
   (κάνοντας κόντρες και επίδειξη) , χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης (κράνος κλπ).
Αυτό που πρέπει να τονίσουμε και βέβαια είναι γνωστό σε όλους είναι ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από πλευράς αστυνομίας.
Και σίγουρα δεν φταίνε οι άνθρωποι των Αστυνομικών σταθμών.
¨όμως τα αστυνομικά τμήματα έχουν …..εξελιχθεί σε γραφεία διεκπεραίωσης εγγράφων, πέρα από της τρομερές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.
΄΄Ας είναι καλά η φύλαξη των πολιτικών μας΄΄
Και μην ακούμε πάλι δικαιολογίες ότι έγιναν τόσοι έλεγχοι και διαπιστώθηκαν τόσες παραβάσεις.
Οι κάτοικοι κυρίως των χωριών γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται με τα μέτρα προστασίας των πολιτών.
Εάν περάσουν Σάββατο σε κάποια από τα χωριά τότε να δούμε τις διαπιστώσεις τους από μηχανάκια, εκκωφαντική μουσική , κυκλοφοριακό, φασαρίες.
Αυτό όμως που έχει τώρα σημασία είναι να μην θρηνήσουμε άλλους ανθρώπους και κυρίως παιδιά.

 ΧΜ

4 σχόλια:

  1. Το ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί φταίει δηλαδή που δεν έχουν μυαλό παιδιά και γονείς (που τα βλέπουν, ξέρουν τι κάνουν και πώς κυκλοφορούν και κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα). Αν δε γίνουμε άνθρωποι δε μας φταίει κανείς και τίποτα...το άδειο κεφάλι μας φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν παλι υπαρχουν αστυνομικοι καποιοι παλι θα πουν ''αστυνομικο κρατος '' .Θα πρεπει καποτε να παρουμε αποφαση τι θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο αρχειο του υπολογιστη μου ειναι γεματο απο τις κατα καιρους αναφορες για παρομοια περιστατικα προς το αστ. τμημα. Ας συνετιστουν ολοι,αλλιως θα θρηνουμε θυματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πολιτικοι φταινε,η αστυνομια φταιει..ολοι εκτος απ τους ιδιους τους γονεις ή τα ιδια τα θυματα και τον φυσικο αυτουργο στην συγκεκριμενη περιπτωση..ρε ξυπνηστε κ δειτε τι εγινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή