Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχει...αστυνομία;

Στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιοχώρι  του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας σημειώθηκε την νύχτα διάρρηξη σε κατάστημα-καφενείο και οι δράστες άρπαξαν  διάφορες ποσότητες τσιγάρων και λίγα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο.....
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες το πρωί ο ιδιοκτήτης του καφενείου όταν ανακάλυψε την διάρρηξη τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας για να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει να πάει κάποιος αστυνομικός να κάνει την σχετική έρευνα.
Παραλίγο όμως ο καφετζής να...κουφαθεί από την απάντηση που πήρε από τον αξιωματικό υπηρεσίας."Δεν μπορούμε,δεν έχω  δύναμη...". 
Μπορεί οι....γαλονάτοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας να επαίρονται για τις πολλές συλλήψεις που καταγράφονται καθημερινά στα δελτία τύπου που στέλνονται στα ΜΜΕ αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και σκληρή για όσους βιώνουν ανάλογα περιστατικά και αναγκάζονται να ζητήσουν την  συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αν τώρα ο  καφετζής και όποιος άλλος παθών αποφασίσει να πάρει το δίκαννο και να κοιμηθεί το βράδυ στο μαγαζί του για να αντιμετωπίσει τους διαρρήκτες που τον έχουν ρημάξει,στο συγκεκριμένο  καφενείο  έχουν εισβάλλει άλλες τρεις φορές και γίνει φονικό, τότε ο κ.Σουγλιέρης και οι συνεργάτες του θα ψάχνουν να συλλάβουν τον  ή τους ενόχους.
lamiafm1.gr 

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα ήταν να επιβεβαιώνεται πρώτα η εγκυρότητα των γεγονότων και να διασταυρώνονται όλες οι πληροφορίες πριν τη αναδημοσιεύση κάποιου άρθρου. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η επέμβαση της αστυνομίας και της σήμανσης ήταν άμεση και ουδέποτε ο ιδιοκτήτης δεν προέβη σε τέτοια σχόλια. Με εκτίμηση, ένας αναγνώστης - αυτόπτης μάρτυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή