Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Η διατήρηση της καθαριότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα της Τοπικής αρχής

Τόσα πολλά έχουν γραφτεί, τόσα πολλά έχουν ειπωθεί, τόσα λίγα έχουν γίνει. Ήρθε ο καιρός όμως να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι!....

Η διατήρηση της καθαριότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα της Τοπικής αρχής.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και οι εργαζόμενοι καταβάλουν καθημερινά προσπάθεια για να είναι το χωριό μας καθαρό.
Για τη διατήρηση της καθαριότητας είναι απαραίτητη η συνεργασία των πολιτών, νοικοκυριών και επιχειρήσεων με την εφαρμογή μερικών απλών κανόνων:

  1. Τα απορρίμματα δεν πρέπει να αφήνονται έξω από τους κάδους σε περίπτωση που έχουν γεμίσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να κρατήσουμε τα σκουπίδια, γιατί καθώς θα συσσωρεύονται έξω από τους κάδους θα βρεθούν αργά ή γρήγορα έξω από την πόρτα μας.
  2. Βάζουμε πάντοτε τα σκουπίδια σε ανθεκτικές σακούλες καλά δεμένες.
  3. Ποτέ δεν αφήνουμε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους απορριμμάτων του δήμου.
  4. Τα ογκώδη αστικά απορρίμματα όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλαδιά από κήπους συσκευασμένα σε δέματα, κ.λ.π. δεν εγκαταλείπονται σε πλατείες, παρτέρια και σχολεία αλλά στο χώρο των σφαγείων
  5. Τα ογκώδη ειδικά απορρίμματα όπως μπάζα, χώματα και υπολείμματα οικοδομικών εργασιών απομακρύνονται υποχρεωτικά με δικά τους μέσα στο χώρο των σφαγείων. 
Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ , Η ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΟΧΙ ΧΥΜΑ... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ....ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ(.π.χ. ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.)
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ.
    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:03 μ.μ.

    ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΠΡΟΕΔΡΕΥΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,,,ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ .
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή