Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Απολογισμός 13ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων

Πραγµατοποιήσαµε το περασµένο Σάββατο 20 Σεπτεµβρίου τη 13η απευθείας διάθεση προϊόντων. 
Περιλάµβανε τυρί, πατάτες, αλεύρι, κρεµµύδια, σκόρδα, φακές και ρεβίθια, όλα άριστα ελληνικά προϊόντα και σε εξαιρετικές τιµές ειδικά για το κίνηµα Χωρίς Μεσάζοντες. ....

Μαζί έγιναν και οι καθιερωµένες συλλογές φαρµάκων για εθελοντικές δοµές υγείας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή µε προϊόντα προς δωρεά και πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών. 
Συνεχίστηκε επίσης η συλλογή σχολικών ειδών, σε συνεργασία µε τους συλλόγους εκπαιδευτικών, που ξεκίνησε πολύ επιτυχώς για φέτος µε την εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 13/9. 
Στα αξιοσηµείωτα αυτής της διάθεσης, ο αυξηµένος αριθµός συµµετοχής συµπολιτών µας τόσο σε σχέση µε τις δύο τελευταίες διαθέσεις όσο και µε την αντίστοιχη περσινή Σεπτεµβρίου, µε την αγοραστική δύναµη µειωµένη όµως, φαινόµενα ευθέως ανάλογα της ραγδαίας φτωχοποίησης όλο και περισσότερων συµπολιτών µας. Αυτό που θα περιµέναµε αναλόγως να συµβεί, αλλά δε συνέβη, 
ήταν µια αυξηµένη ανταπόκριση στο κάλεσµά µας για εθελοντική συµµετοχή στην Κίνηση. 
Αισιοδοξούµε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση, επισηµαίνοντας ότι αυτό που επιτρέπει την εφαρµογή τέτοιων πολιτικών είναι η παθητική στάση της κοινωνίας µας. Είναι πια καιρός συλλογικά να αγωνιστούµε µέσα από τις διάφορες δοµές και να ορίσουµε εµείς τις ζωές µας και το µέλλον µας. 
Επιπρόσθετα, όλοι όσοι γνωρίζουν την Κίνηση ας αναλογιστούν τον όγκο εργασίας που απαιτεί, οπότε µη θεωρούν δεδοµένο ότι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα είναι σε θέση να διοργανώνουν τα πάντα. 
Οι δράσεις µας συνεχίζονται, προγραµµατίζουµε την επόµενη απευθείας διάθεση για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και θα περιλαµβάνει Ρύζι, Μέλι, Όσπρια και Ζυµαρικά. Θα ανακοινωθεί έγκαιρα µε νέο ∆ελτίο τις αµέσως επόµενες ηµέρες, µε τις παραγγελίες να ξεκινούν στις 26 Σεπτεµβρίου. 
Στην ιστοσελίδα µας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενηµέρωση για την κίνηση και εκεί είναι διαθέσιµες οι ηλεκτρονικές Φόρµες για δηλώσεις συµµετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών µε τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άµεση επικοινωνία. 
Ευχαριστούµε, όλους εσάς που συµµετέχετε, τους παραγωγούς και ιδιαιτέρως τους εθελοντές. 
Η Συντονιστική Οµάδα
Ιστοσελίδα : www.kastrolamias.gr 
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com 
Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) & 6906981623 (Free2Go) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου