Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2014 φτάνουν στο τέλος τους. Και για το διήμερο 15 και 16 Αυγούστου υπάρχουν πολύ σημαντικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα:...
Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο και ώρα 10.15 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Ευθυμίας, θα γίνει η απονομή του βραβείου "Γεώργιος Χατζής" και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στους Νίκο και Σωσώ Κυριακού σε αναγνώριση της προσφοράς τους.
Θα ακολουθήσει ομιλία του Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνου Βαλαβάνη με θέμα "Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες. Αρχαία και σύγχρονα συστήματα για τη μέτρηση του χρόνου".
Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου και ώρα 9, στην πλατεία της Αγίας Ευθυμίας θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα της Αγίας Ευθυμίας.   
* Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου με μουσική βραδιά με καλό λαϊκό τραγούδι αλλά και δημοτικό. Έχουν αναλάβει να μας διασκεδάσουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του Νομού. Έτσι, ο Νίκος Παπουτσής (κιθάρα-τραγούδι), ο Δημήτρης Στρέμπελας (δημοτικό τραγούδι), η Νίνα Μπόρη (τραγούδι), ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και ο Ηλίας Ντόσκας (μπουζούκι), ο Δαβίδ Τάπραντζης (κλαρίνο), ο Θοδωρής Ανδρέου (πλήκτρα), ο Αργύρης Ιωάννου (ντραμς) και ο Γιώργος Σταμούλης (κρουστά) μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά. Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών. Δεν υπάρχει είσοδος και ο χορός είναι ελεύθερος. Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:
6943070765-6946398888-6936960284-6932478700 
Ελάτε να περάσετε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου