Τρία πύρινα μέτωπα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε Φθιώτιδα και Φωκίδα....
Από νωρίς το απόγευμα καίει η φωτιά στη Σφάκα της Αταλάντης, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια. Πολύ γρήγορα βρέθηκαν εκεί 13 οχήματα της Π.Υ. και ένα πεζοπόρο τμήμα ενώ ρίψεις νερού έκαναν ένα PZL και 3 καναντέρ,
Η δεύτερη φωτιά είναι στα Καστέλια και πέντε οχήματα της Π.Υ. προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Αργά το απόγευμα ξέσπασε και τρίτη φωτιά στους Ξυλικούς στον δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας.
Οι πυροσβέστες δίνουν πραγματική μάχη για σβήσουν τις τρεις φωτιές, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες έχουμε αλλεπάλληλα περιστατικά που ευτυχώς έχουν τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο και δεν σημειώνονται μεγάλες ζημιές.
lamiastar.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.