Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άσπρα Σπίτια : Ληστεία με ομηρία ταμία της Εθνικής .....ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ληστεία σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Παραλία Διστόμου....


....Λίγο πριν τις 16:00 οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή Κάτω Λουτρό κοντά στο Κιάτο μισοκαμμένο το σκάφος το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να περάσουν στην Πελοπόννησο και να διαφύγουν με μεγαλύτερη ευκολία.....
Οι δράστες άρπαξαν από το ταμείο της τράπεζας, περίπου 300.000 ευρώ και φεύγοντας από την τράπεζα  πήραν μαζί τους έναν όμηρο.
Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Βοιωτία όσο και στην Φθιώτιδα αλλά και την Φωκίδα για τον εντοπισμό των δραστών.
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι αυτή την ώρα ένα αυτοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην περιοχή της Αντίκυρας, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να θεωρούν πως πρόκειται για το όχημα των ληστών.
Ελικόπτερο της ΕΛΑΣ έχει απογειωθεί, ενώ έρευνες γίνονται και στη θαλάσσια περιοχή καθώς οι ληστές άφησαν το όχημα διαφυγής κοντά στην παραλία του Διστόμου και δεν αποκλείεται να έχουν διαφύγει με ταχύπλοο.
Τη ληστεία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν αποκλείεται να έχουν πραγματοποιήσει άτομα που έχουν σχέση με την τρομοκρατία και γι αυτό τον λόγο από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες και ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου