Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Σύλλογος Γυναικών Μαριολάτας Βοιόν - 2oς ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Ο 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Ξεκινά σε λίγες ώρες ενώνοντας την Ρούμελη από την Ευρυτανία μέχρι τον Παρνασσό και με τελικό προορισμό τον Ομφαλό της Γης, τους ΔΕΛΦΟΥΣ....
Οπως εχει ήδη αναφερθεί πρόκειται για μία εθελοντική προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος, με περισσότερες από 100 συμμετοχές ποδηλατών μικρών και μεγάλων.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που οι συμμετέχοντες ποδηλάτες επέλεξαν για την τελευταία τους- πριν το τερμαρτισμό- διανυκτέρευση, τη Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, το χωριό μας , την όμορφη ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ και για να μη ξεχνούμε την αρχαία Δωρική πόλη ΒΟΙΟΝ [ μέρος της Δωρικής Τετράπολης ήταν το χωριό μας].
Ο Σύλλογος Γυναικών Μαριολάτας μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού μας κ. Νικόλαο ΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Γεωργίου θα καλωσορίσει τους ποδηλάτες και τους συμπαραστάτες τους σε αυτή τη προσπάθεια.
Αισθανόμαστε την αναγκη να ευχαριστήσουμε το STAR Κεντρικής Ελλάδος που είναι χορηγός επικοινωνίας του άθλου, ΑΛΛΑ και τη κυρία Λένα ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ που είναι πάντα κοντά στο χωριό μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους ποδηλάτες και τους συντελεστές αυτού του πραγματικού άθλου ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνουν.

Σύλλογος Γυναικών Μαριολάτας Βοιόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου