Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν ROMA για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκη ,στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA σε περιοχή της Λαμίας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκη ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού
Επιπλέον, συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης μάντρας ανακύκλωσης μετάλλων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος....

Συνελήφθησαν, χθες (04-07-2014) νωρίς το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 32 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι τρεις δράστες αφαίρεσαν από αποθήκη ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, μεταλλικά αντικείμενα αξίας (1.600) περίπου ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις, όπου εντόπισαν το όχημα των δραστών σε περιοχή της Λαμίας και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι όπως προέκυψε, είχαν πουλήσει λίγη ώρα πριν, τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω μάντρα, η οποία βρισκόταν πλησίον του σημείου σύλληψης των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των μεταλλικών αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μάντρας, 54χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι συλληφθεντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου