Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο καιρός σήμερα - Επιστροφή στο καλοκαίρι

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένουμε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 5 Ιουνίου 2014 στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο, στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές ασθενείς βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. 

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 16 έως 30 και τοπικά 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 12 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 13 έως 29 και τοπικά 31 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 25 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 28 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά από 4 έως και 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου