Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ - Η Επόμενη μέρα

Οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου έστειλαν μηνύματα σε όλους μας. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, ενάντια στους τραπεζίτες και την ντόπια και ξένη ολιγαρχία., ενάντια στα μνημόνια και στα αντιλαϊκά μέτρα.....

Ευχαριστούμε επίσης όσους καθ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν και βοήθησαν στον αγώνα μας.
Μας λοιδόρησαν, μας έκοψαν από τα κανάλια, μάς είπαν "ανύπαρκτους ",    Έβαλαν γενόσημα κόμματα που ήδη ξεθώριασαν για να μας σβήσουν, έστησαν ψεύτικες μετρήσεις για να κατευθύνουν και να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα, λέγοντας όπως αποδείχτηκε ψέματα ότι "ήμασταν στο 0,5% και στο 1%" ενώ πήραμε 2,9% (χαρακτηριστικά παραδείγματα στη ΔΗΜΑΡ οι ψευτοσκόποι έδιναν 3% και πήρε 1,2% στο ποτάμι 10% και πήρε 6%.) Έστησαν πολιτική αποστασία για να μας εξαφανίσουν (σε μια νύχτα μας πήραν 6 βουλευτές) αλλά εμείς που ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ, αποδείξαμε ότι δεν πεθαίνουμε εύκολα και ότι ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ήταν αυτοί αλλά ΕΜΕΙΣ !
ΛΑ.Ο.Σ. δεν ήταν ούτε ο Γεωργιάδης, ούτε ο Βορίδης, ούτε ο Βελόπουλος.
ΛΑ.Ο.Σ. είναι ο κάθε αγρότης, φοιτητής, εργάτης, πτωχός, μικρομεσαίος επιχειρηματίας ο οποίος θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη, χωρίς τη δουλεία της Τρόικας και της εγκληματικότητας και που δεν πρόδωσε το κόμμα στα δύσκολα.
ΛΑ.Ο.Σ. είναι 
o κάθε Έλληνας Πολίτης που αγαπά τον τόπο και αγωνίζεται γι'αυτόν.
Ο ΛΑ.Ο.Σ σημείωσε, πανελλαδικά, αύξηση κατά 70% της δυνάμεώς του . Στην Φθιώτιδα από 1,5% στο 4,1% (170%) και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος από 1,8% σε 3,36% (90%). Βέβαια στόχος του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν η εκλογή ευρωβουλευτού πράγμα που, για πολύ λίγους ψήφους, δεν επετεύχθη όμως η δυναμική άνοδός του έστειλε το μήνυμα ότι, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει το κατεστημένο, υπάρχει και με την ψήφο του Ελληνικού λαού ξαναμπαίνει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της χώρας όπου και θα διαδραματίσει ,όπως και στο παρελθόν σημαντικό ρόλο στις από δω και πέρα εξελίξεις.

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" Η ιδεολογία του πατριωτικού παρεμβατισμού είναι το μοναδικό εργαλείο εξόδου από την κρίση. Αγωνιζόμαστε για να μεταλαμπαδεύσουμε αυτήν την ιδέα και να βάλουμε το λιθαράκι μας για μιαν Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος η αντίδραση γίνεται καθήκον. H Κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά. Πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που αντιστέκονται.  Που παραμένουν πιστοί στις αξίες μας και τα ιδανικά μας. Όποιος απέχει από τα κοινά συναινεί με τη σιωπή του σε ότι αποφασίσουν οι άλλοι, άρα δεν θα πρέπει να δυσανασχετεί για την πολιτική που εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί.
Καλούμε όλους σε κοινό αγώνα για να δυναμώσουμε τη φωνή της Πατρίδος στο κέντρο αποφάσεων. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε απ τα κόμματα του θα, της στείρας πολίτικης αντιπαράθεσης, των υποσχέσεων, των άναρθρων κραυγών και του μηδενικού αποτελέσματος.
        Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ:
      1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.

     2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.

     3. Πέτυχε να ποινικοποιηθεί  η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.

    4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία. Το όποιο τελικά ψηφίστηκε αφού μετά την έξοδο του από τη βουλή δεν βρέθηκε κάνεις να το αποτρέψει και αφού κάποιοι με τις ενέργειες τους έβαλαν βούτυρο στο ψωμί αυτών που ήθελαν να περάσει.

     5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.   

    6. Καταψήφισε και πάγωσε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η πραγματική αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές πατριωτισμού χωρίς ουσία και αποτέλεσμα ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

   7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών. (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
    
     Για να γίνουν όλα αυτά δεν υπήρξε συναίνεση αλλά Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου