Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η συγνώμη της Αρτάκης και η πιθανή διάλυση του συλλόγου

Το ΔΣ του ΑΟΝΑ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε δεν μάσησε τα λόγια του και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη των θλιβερών γεγονότων προαναγγέλλοντας σκληρές αποφάσεις με αποπομπή των ποδοσφαιριστών που έλαβαν μέρος στα επεισόδια και αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο διάλυσης του σωματείου....
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε τις προσπάθειες μελών του συλλόγου μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Χρυσός να προστατεύσουν τους φιλοξενούμενους αλλά και άλλων μελών του ΔΣ που η φιλοσοφία τους δεν ταιριάζει με την εικόνα που παρακολουθήσαμε, αλλά δυστυχώς ήταν μειοψηφία μπροστά στο σύνολο των ανεγκέφαλων που έδρασαν.
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
Νέα Αρτάκη 5/6/2014
-Νοιώθοντας ειλικρινά τεράστια θλίψη και απογοήτευση, πρώτα από όλα θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά μια τεράστια συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο της Εύβοιας ,της Φθιώτιδος αλλά και όλης της Ελλάδος, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 5/6/2014 στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αρτάκης ,γεγονότα που δεν αρμόζουν ούτε με τον πολιτισμό του τόπου μας , ούτε και με τον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης των κατοίκων του.
-Στο σωματείο του Οπούντιου Μαρτίνου δίνουμε θερμά συγχαρητήρια για την άνοδό του στην Γ Εθνική κατηγορία, στους ποδοσφαιριστές του ευχόμαστε να είναι υγιείς και ιδιαίτερα σε αυτούς που προπηλακίστηκαν τους απευθύνουμε άλλη μία ειλικρινή συγγνώμη. Θέλαμε σαν διοικητικό συμβούλιο να δημιουργήσουμε συνθήκες αθλητικής γιορτής για όλους- φιλάθλους και αθλητές- όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ίσως φταίει το γεγονός, ότι κάναμε μια φανταστική φετινή σεζόν, για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μας αναγνώρισαν την αθλητική ηθική με την οποία κινηθήκαμε, με παρουσία διακόσιων περίπου φιλάθλων και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα για την χθεσινή κοσμοπλημμύρα. Στις αθρόες συγκεντρώσεις όμως δυστυχώς, εισχωρούν και οι ανεγκέφαλοι , που συνήθως τινάζουν τα πάντα στο αέρα. Δεν μπορέσαμε δυστυχώς να τους εντοπίσουμε και στην συνέχεια να τους συγκρατήσουμε.
-Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που πήραν μέρος στα θλιβερά επεισόδια, έχουν πάψει από εχθές, να αποτελούν μέρος της ιστορικής αθλητικής οικογένειας του ΑΟ Νέας Αρτάκης.
-Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Νέας Αρτάκης έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης του καθώς και της ιστορίας του ομίλου του οποίου ασκεί την διοίκηση, στην επόμενη συνεδρίαση του θα συζητήσει τα τεκταινόμενα του χθεσινού αγώνα που με μια πρώτη ανάγνωση οδηγούν και δικαιολογούν αποφάσεις που φτάνουν μέχρι και την διάλυση του αθλητικού μας ομίλου.
Μία φοβερή χρονιά: τέλειας οργάνωσης, όμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος, επιστροφής του φίλαθλου κόσμου της Αρτάκης, δύο τίτλων, ονειρεμένης πορείας προς την Γ Εθνική κατηγορία, κατέληξε στον χειρότερο εφιάλτη.......... "
Για το διοικητικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος Νικ.Ματζάνας
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου