Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ξαφνική καταιγίδα έπνιξε το κέντρο της Αθήνας! - Η πρόβλεψη του καιρού

Η ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου προκάλεσε κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Καταρρακτώδης βροχή έπεσε στο κέντρο, στο Περιστέρι, στην Καλλιθέα, στο Φάληρο, στο Μοσχάτο και σε άλλες περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Δείτε την πρόβλεψη του καιρού...


Για την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και το Κεντρικό Ιόνιο θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Για την Δευτέρα

Την Δευτέρα στην Αττική ο καιρός θα ξεκινήσει μουντός με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος του νομού με έμφαση τα βόρεια βορειοανατολικά και βόρεια-βορειοδυτικά τμήματα του νομού όπου θα έχουμε τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες τοπικές βροχές με την μορφή μπόρας.

Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας στον υπόλοιπο νομό και το κέντρο της Αθήνας που γρήγορα θα πυκνώσει και εκεί και είναι πιθανό να σημειωθούν και εκεί κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές.

Το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει στα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα του νομού και σε όλη την ανατολική βόρεια βορειοανατολική Αττική ενώ προς το απόγευμα πιο άστατος θα είναι ο καιρός στα δυτικά νοτιοδυτικά και βορειοδυτικά τμήματα του νομού στα σύνορα με την Κορινθία με πιθανότητα για τοπικές μπόρες

Στην Θεσσαλονίκη μουντός θα ξεκινήσει ο καιρός με νεφώσεις που ίσως δώσουν νωρίς το πρωί ασθενείς τοπικές βροχές ή ψιχάλες και κυρίως στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής. Προς το μεσημέρι θα ανοίξει πρόσκαιρα ο καιρός και σταδιακά θα αρχίσει η αστάθεια στα γύρω ορεινά και το εσωτερικό του νομού. Από τα ανατολικά του νομού θα αρχίσουν οι πρώτες μπόρες και έπειτα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που θα επηρεάσουν και τον υπόλοιπο νομό.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου