Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΜΦΙΣΣΑ… Κρέμασαν σκύλο σε ελιά!

Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων. Μαχάτμα Γκάντι ( 1869-1948).
Την Πέμπτη το βράδυ κάποιος συμπολίτης μας μπήκε σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο (κτήμα με ελιές)..... και σε μια ελιά κρέμασε τον Δήμο, το σκυλί της φωτογραφίας, έναν κούκλο γίγαντα 3 χρόνων και 70 κιλών. Όλα αυτά έγιναν 200 μέτρα από το Κάστρο της Ωριάς (Σαλώνων) και λίγα μέτρα από τα τελευταία σπίτια της πόλης. Γιατί το έκανε; Μόνο αυτός ξέρει. Αυτό όμως που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει, ότι εγώ τα σκυλιά που με πειράζουν τα κρεμάω στην ελιά …σφαίρα. Αλήθεια σε τι ενόχλησε ένα σκυλί που η ιδιοκτήτρια του το έφερνε βόλτα στο κέντρο της πόλης, έπαιζε με παιδιά, το πρόσεχε σαν τα μάτια της, ήταν υγιέστατο άκακο και ήρεμο; Μετά την δολοφονία του σκύλου ο βασικός ύποπτος έχει εξαφανισθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο χωριό του.
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου που δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας, πήγε στην Αστυνομία παρουσίασε όσα στοιχεία είχε για την υπόθεση και την Δευτέρα θα καταθέσει σχετική μήνυση.

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΡΕΜΑΣΕΣ??? ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ.. ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ?? ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ??? ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ...!!! ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ???
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ 8.07 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ .. ... ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΦΟΛΑ 10 ΣΚΥΛΙΑ!!!2 Ιουλίου 2014 στις 10:28 π.μ.



    Θεσσαλία: Σκότωσε με φόλα 10 σκυλιά - Πλάνταξαν στο κλάμα τα παιδιά που έπαιζαν μαζί τους


    Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι του Αμπελώνα, ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι είδαν τα ζώα είτε νεκρά είτε να σπαράζουν απ' τους πόνουςόταν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή κάποιος ασυνείδητος ανέλαβε «επιχείρηση» δηλητηρίασης όλων των οικόσιτων σκύλων σε γειτονιές του Αμπελώνα.
    Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, από φόλες που ρίχτηκαν σε αυλές σπιτιών περίπου 10 σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο και άλλα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων καταγγέλλουν το γεγονός και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να βρουν το δράστη και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.
    ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
    Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Δήμος Λυγούρας ιδιοκτήτης δύο σκυλιών - τα οποία ποτέ δεν πείραξαν άνθρωπο, αντίθετα ήταν πολύ ήσυχα και αγαπητά - τόνισε ότι αυτά βρέθηκαν από τα μικρά παιδιά του που πήγαν να τα ταΐσουν να σφαδάζουν από τους πόνους. Το μαύρο σκυλί δεν άντεξε και ξεψύχησε ενώ το άλλο αναρρώνει.
    Επίσης ο κ. Λυγούρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταγγείλω μέσω της εφημερίδας σας την άνανδρη και αναίσθητη πράξη ενός συνανθρώπου μας που με δηλητήριο αφαίρεσε τη ζωή αρκετών σκύλων μεταξύ αυτών και του δικού μου. Θέλω να του μεταφέρω ότι αφαίρεσε τη χαρά δυο μικρών παιδιών που αγαπούσαν και έπαιζαν με τον σκύλο τους ο όποιος τους συντρόφευε και τους προστάτευε. Ελπίζω οι τύψεις να τον κάνουν να αναθεωρήσει την πράξη που έκανε και να έχει μετανιώσει».
    Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ....2 Ιουλίου 2014 στις 1:04 μ.μ.

    Ασυνείδητοι κυνηγοί εκτέλεσαν μοναδικά ελάφια στη Ρόδο
    Εμφανή σημάδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου φέρουν τα κέρατα των δύο αρσενικών πλατωνιών, τα κεφάλια των οποίων εντοπίστηκαν σε σπίτι μετά από έφοδο ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., της Θηροφυλακής και του Δασαρχείου της Ρόδου την Κυριακή.
    Ασυνείδητοι κυνηγοί εκτέλεσαν μοναδικά ελάφια στη Ρόδο
    Οι εκτιμήσεις των Αρχών συντείνουν στο ότι τουλάχιστον δύο ή τρεις ασυνείδητοι κυνηγοί με καραμπίνες και πιθανώς «εννιάβολα» φυσίγγια έστησαν ενέδρα στα άτυχα ζώα, όπως αναφέρει η τοπική Ροδιακή.
    Κτηνίατρος πρόκειται να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο θανάτου, με τις εκτιμήσεις να θέλουν να επήλθε πριν από πέντε ως δέκα ημέρες.
    Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις.
    Μοναδικό στο είδος του
    Η Ρόδος είναι το τελευταίο νησί της Μεσογείου που διατηρεί αρχαίο πληθυσμό πλατωνιού, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα από το Δασαρχείο.
    Ο πληθυσμός πλατωνιού της Ρόδου έχει ουσιαστικές διαφορές και από αυτόν της Μικράς Ασίας, με τον οποίο είναι φαινοτυπικά όμοιος. Μάλιστα, συγκριτικές αναλύσεις mtDNA, που έγιναν σε διάφορους πληθυσμούςπλατωνιού απεικονίζουν ξεκάθαρα τη διαφοροποίηση του πληθυσμού της Ρόδου, από τους άλλους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς.
    Αποτελεί έτσι αναμφίβολα ένα πολύ εντυπωσιακό στοιχείο, ενδεικτικό της μοναδικότητας του πληθυσμού του νησιού της Ρόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ........... ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ* ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΙ3 Ιουλίου 2014 στις 10:40 π.μ.

    Βασάνισαν μέχρι θανάτου κουνέλι και ανέβασαν το βίντεο στο Youtube

    Τρεις άνδρες στη Βρετανία έκλεψαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου ένα κουνέλι. Τις αποτρόπαιες πράξεις τους ανέβασαν σε βίντεο στο Youtube, προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου.
    Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δράστες έκλεψαν το κουνέλι από μια οικογένεια. Η μητέρα Ρεμπέκα Ατκινσον αναγνώρισε το κουνέλι των παιδιών της μέσω του βίντεο και κίνησε τις διαδικασίες.

    Στο βίντεο φαίνονται τρεις νεαροί άνδρες να πίνουν μπίρα σε μια μπανιέρα έχοντας μαζί τους το κουνέλι, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με τις καταγγελίες, το βασανίζουν βάζοντάς του φωτιά και του πετούν από το παράθυρο.

    Για το περιστατικό, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν συλληφθεί τρία άτομα, δύο νεαροί ενήλικες και ένας 17χρονος. Επίσης έχει προσαχθεί και ένας 16χρονος. «Ερευνούμε την υπόθεση και συλλέγουμε στοιχεία», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

    .TVXS

    ΑπάντησηΔιαγραφή