Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΑΥΛΙΑΝΗ: Η μεγαλύτερη marathon διοργάνωση με ποδήλατα στην Ελλάδα


ITI EPIC 2014 στη Παύλιανη

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, ώρα 11:00 πμ, στην Τοπική Κοινότητα της Παύλιανης θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά, το "ITI EPIC 2014", μια διοργάνωση υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης.......

Η μεγαλύτερη marathon διοργάνωση με ποδήλατα στην Ελλάδα, με 350 συμμετοχές από όλη την χώρα. Η διοργάνωση στη σύντομη ιστορία της κατάφερε να τοποθετηθεί ανάμεσα στις κορυφαίες της χώρας τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς ποιότητας διαδρομής.

Το μαγευτικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση ενός ακόμα εντυπωσιακότερου αγώνα γιατί το βουνό της Οίτης αποτελεί έναν από τους καλύτερα διατηρημένους Εθνικούς Δρυμούς με τα πανέμορφα ελατοδάση, τα όμορφα λιβάδια και τα εντυπωσιακά φαράγγια με μεγαλύτερο αυτό του Γοργοποτάμου, ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης, γύρω από το οποίο κινείται και ο αγώνας, το "ITI EPIC 2014".
Η καρδιά του αγώνα και για φέτος χτυπάει στην Τοπική Κοινότητα της Παύλιανης, από όπου την Κυριακή ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα και νωρίς το απόγευμα, ο τερματισμός.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου