Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Με αγωνιστικότητα και παλλόμενη φωνή ο Μανώλης Γλέζος στην Άμφισσα


Θερμής υποδοχής έτυχε ο Μανώλης Γλέζος κατά την παρουσία του στην Άμφισσα, χτες Τετάρτη 14 Μαίου.
Σε μια εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η παράταξη "Η Στερεά σε νέα τροχιά"....
που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, ο αειθαλής αγωνιστής ήταν το κεντρικό πρόσωπο των ομιλιών που συγκέντρωσαν αρκετό κόσμο και κατάφερε να αιχμαλωτίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού με τη ζωτικότητα και το πάθος που τον διακρίνει.
Αρχικά τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο επικεφαλής της παράταξης "Πολίτες στο Προσκήνιο" κι υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Μέγκος, ο οποίος επεσήμανε το κουράγιο και την ώθηση για νίκη στις δημοτικές εκλογές που δίνει η παρουσία του Μανώλη Γλέζου στην πόλη.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάεχης Φωκίδας, Γιάννης Αγγελέτος, ανέλυσε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες και το σχεδιασμό της παράταξης για τη Φωκίδα στο πλαίσιο διοίκησης της Περιφέρειας, εφ όσον κερδηθεί η μάχη των εκλογών. 'Εμφαση έδωσε στην ανάπτυξη του τουρισμού και τη συνάρθρωση του με τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού για τον τερματισμό του μαρασμού του νομού. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς και Βουλευτής Εύβοιας, Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο επικεφαλής, τώρα, του ευρωψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε τους δεσμούς της Φωκίδας με την Εθνική Αντίσταση, κάνοντας λόγο για "ανταρτομάνα Φωκίδα". Ζήτησε την υπερψήφιση των συνδυασμών Μέγκου, Αρτινόπουλου και Αποστόλου για Δήμο Δελφών, Δωρίδας και Περιφέρεια αντίστοιχα, τονίζοντας ότι είναι ευθύνη των επικεφαλής και των στελεχών τους να πείσουν το λαό για την αναγκαιότητα αυτή και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στη σημασία των ευρωεκλογών.
Καθοριστική για το μέλλον του τόπου χαρακτήρισε ο κ. Γλέζος την ψήφο της 25ης Μαίου τονίζοντας με έμφαση τη σημασία της ανατροπής που θα προσλάβει το μήνυμα των εκλογών για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. "Κρίνεται το μέλλον της χώρας" υπογράμμισε κι υποστηριξε, ταυτόχρονα, ότι με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει ο δρόμος για φιλολαϊκότερη πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από την ομιλία του Μανώλη Γλέζου δεν έλειψαν οι προσωπικές αναφορές κι ο εξομολογητικός τόνος. Στη γλαφυρότερη κι εναργέστερη αυτών αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να αποσυρθεί από το προσκήνιο της πολιτικής και των λαϊκών αγώνων και πως "θα πεθάνει όρθιος"! Κι αυτό γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως εκφραστή των αγώνων των χαμένων συντρόφων του. " Η φωνή που σας μιλάει δεν είναι η δική μου αλλά των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι" ανέφερε με συγκίνηση και παλλόμενη φωνή ο Μανώλης Γλέζος.
Στη συγκέντρωση, τέλος, του συνδυασμού "Η Στερεά σε νέα τροχιά" το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Αρτινόπουλος.
http://amfissaface.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου