Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι ΄΄ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ΄΄ Για το Γηροκομείο Άμφισσας

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-5-2014
Φίλοι και φίλες,
Σήμερα  Πρωτομαγιά, υποψήφιοι και φίλοι της δημοτικής κίνησης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ” μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Μέγκο, επισκεφθήκαμε το  Γηροκομείο Άμφισσας, μετά την πληροφορία  ότι το Γηροκομείο κλείνει....

Στη  συγκέντρωση παραβρέθηκαν και εργαζόμενοι στο Γηροκομείο μαζί με τον Δ/ντη κ. Ι. Πάλλα. Αναφερθήκαμε  στις συνεχείς προσπάθειες της κίνησής μας από τον Νοέμβρη του 2012, όταν μαζί με 100 συμπολίτες μας φέραμε το πρόβλημα  «Γηροκομείο Άμφισσας» στο Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση και απόφαση.  Τότε οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και της μειοψηφίας, δεν δέχτηκαν  να γίνει συζήτηση ώστε να παρθούν αποφάσεις, στηριγμένοι σε  «επιστολή»  του Προέδρου της Επιτροπής, Μητροπολίτη της περιοχής μας, ο οποίος φέρετε να ζητά αναβολή της συζήτησης του θέματος,  ενώ ήταν βέβαιο πως ο συγκεκριμένος δεν ήταν σε θέση, λόγω της υγείας του, να παρακολουθεί και να γνωρίζει  το πρόβλημα του Γηροκομείου. Να  θυμίσουμε επίσης ότι τον Γενάρη του 2014 έγινε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον τότε δήμαρχο κ. Φουσέκη, μετά από παρέμβαση εργαζομένων, παρουσία και του Διευθυντού κ Ι. Πάλλα. Ξανά δεν λήφθηκε καμία απόφαση σχετικά με την  διάσωση του Γηροκομείου.
Φίλοι και φίλες.
Η απόφαση για κλείσιμο του  Γηροκομείου από τη Διαχειριστική  Επιτροπή ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ,  γιατί η Επιτροπή αυτή δεν συστήθηκε νόμιμα, ούτε μπορεί να συγκληθεί και συνεδριάσει νόμιμα στο μέλλον για κανένα θέμα, καθόσον δεν υπάρχουν αναπληρωτές δύο εκ των ελλειπόντων μελών του ( Μητροπολίτη, Δ/ντη Εθνικής Τράπεζας).
 Εξυπηρετεί  η παράνομη αυτή απόφαση προφανώς, σχέδια τα οποία όλοι μας μπορούμε να  καταλάβουμε.
Η Διαχειριστική Επιτροπή, σε νόμιμη σύνθεση, ουδέποτε συνεδρίασε. Η Διαχειριστική  Επιτροπή ουδέποτε είχε απαρτία από την ώρα που 2 μέλη της είναι παραιτημένα (οπότε δεν κλήθηκαν) και ένα ακόμη βρίσκεται στην Αθήνα. Ζητάμε από την Εισαγγελία Άμφισσας να παρέμβει. Τα παιγνιδάκια κ.κ. υποψήφιοι των σιαμαίων συνδυασμών ας τελειώνουν. Οι εργαζόμενοι, οι γέροντες, οι συγγενείς τους, όλοι όσοι παρακολουθούμε την κατάσταση, δεν προσφερόμαστε  για κοροϊδίες.
 Αν υπάρχει πολιτική βούληση το θέμα θα είχε λυθεί. Τρόποι υπάρχουν. Πχ  με συμψηφισμό  των  χρεών του γηροκομείου προς τα ασφαλιστικά  ταμεία με τα χρωστούμενα  από Δημόσιο προς το γηροκομείο.
Αν νομίζεται ότι έχουμε άδικο ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ!
 Κανείς συνδυασμός να μην κατέβει στις εκλογές !!!
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ & Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ!!!    

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου