Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Λαμία στη Β' εθνική. Φιέστα την Τετάρτη 21 Μαϊου στον τελευταίο αγώνα.(video)

Ο ΠΑΣ Λαμία καθάρισε την υπόθεση άνοδο μαθηματικά στην προτελευταία αγωνιστική και μετά από 35 χρόνια επιστρέφει στην Β' εθνική.....
"Δικαιώθηκαν οι αγώνες μας", δήλωσε ο πρωτομάστορας της επιτυχίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κρλατώντας χαμηλούς τόνους αφού συμπλήρωσε "Χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει η Λαμία εκεί που πρέπει". 
Οι κυανόλευκοι για την 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής επικράτησαν εκτός έδρας της Νάουσας με 2-0 χάρη σε γκολ των Μοκάκε και Ζλατκόφσκι και εξασφάλισε τον τίτλο και παράλληλα την άνοδο στη Β' Εθνική μετά από 35 χρόνια. Ο εντός έδρας αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μαχητή Τερψιθέας (21/5, 17:00) αποκτά τυπικό χαρακτήρα καθώς όλοι θα έχουν στο μυαλό τους στη φιέστα που θα γίνει μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Μια μεγάλη γιορτή για μια από τις ιστορικότερες στιγμές του συλλόγου, η οποία θα αρχίσει απόψε τα μεσάνυχτα στην πλατεία Ελευθερίας, με την επιστροφή παικτών και φιλάθλων από την Νάουσσα. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας δεν άντεξε μέχρι τέλους την πίεση του πρωταθλητισμού και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Κύμης. Στα Τρίκαλα ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-2, ενώ νίκη γοήτρου πέτυχε και ο Αχιλλέας Δομοκού που επιβλήθηκε των Λευκαδίων με 1-0.

 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου