Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΕΛΦΟΙ: ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑ! ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 17-22%

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η αυριανή μέρα είναι η μέρα γιορτής του Ελληνικού λαού, για έναν σπουδαίο λόγο. Γιατί έχει τη δύναμη στα χέρια του, με ένα και μοναδικό «βόλι» να χτυπήσει «χρυσάφι!». Αρκεί να επιλέξουμε... 


το σωστό στόχο και να μην αποτύχουμε. Και χρησιμοποιώντας στρατιωτικό όρο: «Επιλογή στόχου, και εμμονή σ΄άυτόν».Την Παρασκευή 15-5-2014 και με τίτλο: «Δελφοί: Η Πυθία χρήζει προβλέπει και κρίνει τις εκλογές 2014» είχε προβλέψει όπως θα θυμούνται οι φίλοι αναγνώστες ότι:

α) Η ψήφος του λαού, θα είναι ψήφος, εκδίκησης, θυμού, και αγανάκτησης.

Β) Οι δήμοι Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, χάνονται οριστικά από τη ΝΔ. Για πρώτη φορά δεν θα κερδίσει Δήμο στις τρεις πόλεις μετά τη μεταπολίτευση.

Γ) Το ίδιο θα συμβεί και με τις δυο περιφέρειες, Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευρωεκλογές: Δεν δίνει ποσοστά, επειδή το «Μαντείο» και η Πυθία δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες και απαγορεύονται οι μετρήσεις. Δίνει όμως αριθμό ευρωβουλευτών σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ(Ελιά) που ζητήσαμε. Το ΣΥΡΙΖΑ τον άφησε εκτός λόγω σημαντικής διαφοράς, Δίνει σε:
-ΝΔ εκλέγει 2-4 ευρωβουλευτές
-ΠΑΣΟΚ(Ελιά) 0-1 ευρωβουλευτές
Το «ποτάμι» δεν το συμπεριλαμβάνει καθόλου στους ευρωβουλευτές. Η σειρά κατάταξης των τριών πρώτων κομμάτων είναι η εξής: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Χ.Α.

Επειδή γράφτηκαν πολλά τις δυο αυτές μέρες και ακούστηκαν περισσότερα, ζητήσαμε  διευκρινήσεις από τους Δελφούς και την «Πυθία» εάν χρησμοί και προβλέψεις που έκανε ισχύουν η έχουμε αλλαγές. Οι απαντήσεις που πήραμε είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα και μας έδωσαν τις εξής διευκρινήσεις:

Α) Οι δημοσκοπήσεις, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, και θα γίνει αντικείμενο έρευνας ψυχιάτρων και ψυχολόγων, γιατί τόσος θυμός, αγανάκτηση και μαύρισμα των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Β) Οι προταθέντες από ΝΔ,  Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος, Μιχαλολιάκος και Καλαφάτης δεν έχουν καμία ελπίδα να εκλεγούν.

Γ) Η μάχη για το Δήμο της Αθήνας θα δοθεί μεταξύ Σακελλαρίδη-Κασιδιάρη. Για την περιφέρεια Αττικής επικρατέστερη η κ. Δούρου. Στην Κεντρική Μακεδονία, κερδίζει άνετα ο Τζιτζικώστας.

Ευρωεκλογές: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ελιά) μαζί, στο 17-22%(εκτίμηση δική μας με βάση τους βουλευτές που θα εκλέξουν) . Άνοδος των Ανεξάρτητων  της Χ.Α. , των μικρότερων κομμάτων και του ΚΚΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κονταροχτυπηθούν στη 2η θέση ΝΔ-Χ.Α. Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά! Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Όσο για το ποτάμι, παρά την προπαγάνδα και το πατρονάρισμα εντός και εκτός Ελλάδος όπως είπαν, ο κόσμος έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, και μας  επανέλαβαν τους στοίχους του Άκη Πάνου: «Άσ΄τον τρελό στην τρέλα του  και μη τον συνεφέρεις».

Το δίλλημα που έθεσαν Σαμαράς-Βενιζέλος, ότι με Τσίπρα έρχεται η καταστροφή, λειτουργεί σαν μπούμεραγκ εναντίον τους. Το θέμα όπως μας διευκρίνίσαν δεν είναι ο Τσίπρας, που του κάνουν άγρια επίθεση(;). Το πρόβλημα είναι ο Ελληνικός λαός τι πιστεύει για Σαμαρά-Βενιζέλο, γιατί αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους. Μάλιστα μετά τις αποκαλύψεις των Financial Times και του Γαλλικού ντοκιμαντέρ, για τις δραματικές μέρες στις Κάνες και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, κάνει πιο δύσκολη τη θέση τους στα μάτια των ψηφοφόρων.

Καλό «βόλι» φίλοι μου και θα τα πούμε την άλλη Εβδομάδα με νεότερα από τους Δελφούς και την «Πυθία». Το εάν επαληθευτεί η όχι με τις ριψοκίνδυνες προβλέψεις της, αυτό θα το δούμε. «Πυθία», είναι κανένας δεν την ελέγχει!!!
http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου